banner47

TGB Gemlik Şu Çılgın Gençler'i Tanıttı

TGB'nin on yıllık tarihi ile birlikte yakın dönemin siyasetinin özetini sunan 'Şu Çılgın Gençler' kitabı TGB Gemlik üyeleri tarafından tanıtıldı.

TGB Gemlik Şu Çılgın Gençler'i Tanıttı
banner3

Türkiye Gençlik Birliği'nin on yıllık tarihi ile birlikte yakın dönemin siyasetinin özetini sunan 'Şu Çılgın Gençler' kitabı TGB Gemlik üyeleri tarafından tanıtıldı. Şu Çılgın Gençler, 44 gencin yazdığı ilk kitap olması dolayısıyla önem taşıyor. TGB ise kendi tarihini yazan ilk gençlik örgütü. Türkiye Gençlik Birliği'nin kurulduğu 2006 yılından bu yana TGB içerisinde görev yapmış ve kitapta kendi örgütledikleri eylemleriyle yer alan TGB Gemlik üyeleri GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya ve Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Obuz'u ziyaret ederek kitabı hediye ettiler.

TGB Gemlik Başkanı Merve Ayvalı ''Türkiye'de pek çok gençlik örgütlenmesi bazı dönemlerde sivriliyor ama çoğunlukla zaman içinde söndüğü görüyoruz ama bu süreçte TGB bölünmeden dağılmadan yoluna devam eden bir demir bilye oldu. 10 yıllık pratiğimiz bunu gösteriyor.'' dedi.

ÖZDİL: GENÇLERE TUTUNUYORUZ
Kitabın ön sözünü yazan usta gazeteci Yılmaz Özdil de bir konuşma yaptı. Özdil, konuşmasında : ''Ön söz yazmak çok onur verici. Bir gazeteci olarak geride bıraktığımız kabus gibi bir 10 yılda TGB'nin değeri tahmin ettiğinizden daha da fazla.
Türkiye'deki insanlara umut olduğunuz için ben bir yurttaş olarak teşekkür ederim.Genç yaşında Türkiye'nin sorumluluğunu üstlendiğiniz için sizi yetiştiren ailelerine teşekkür ederim. Biz büyükler olarak sizi kucaklamıyoruz, size tutunuyoruz. '' dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28