banner47

Gemlikli Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldılar

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve Gemlik Belediyesi iş birliği ile düzenlenen ve   girişimcileri desteklemek , gençlerin önünü açmak , ekonomiye yeni kan vermek için düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi. Sertifika almaya hak kazanan girişimcilere sertifikaları verildi....

Gemlikli Girişimci Adayları Sertifikalarını Aldılar
banner3

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamında , sertifika alamaya hak kazanan 60 girişimci adayı törenle sertifikalarını aldı.  Bu 60 girişimcilerin ilk 30 'u Gemlik Belediyesi ile ortaklaşa yapılan eğitim, diğer 30 'u ise gelen yoğun talebi karşılamak için Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen eğitim kapsamında sertifika almaya hak kazandılar.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası 2008 yılından beri toplamda 12 KOSGEB UGE eğitimi düzenledi. Toplamda  360 girişimci adayı bu eğitimlerden faydalandı ve sertifikalarını aldılar.

Fotoğraflar için tıklayınız...

2016 Mart ayı içinde düzenlenen KOSGEB UGE eğitimleri sonucu sertifika alan girişimcileri sertifikalarını törenle verildi. Törene Gemlik Kaymakaı Cahit IŞIK , Gemlik Belediye Başkan Vekili Ercan BARUTÇUOĞLU , KOSGEB Bursa Müdürü Sayın Ahmet AKDAĞ , GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal AKIT , Meclis Başkanı Paşa AĞDEMİR , Meclis Başkan Vekili Zafer IŞIK , GTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Mehmet YILDIRIM , Nurettin HOCAOĞLU , GTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sayın;Ergin ERENOĞLU , Mehmet ANAR ve Fikret METE ,Genel Sekreteri Agah ARDA , TOBB Bursa Kadın Girişimciler Başkanı Nurcan ÖZDEMİR  , TOBB Gemlik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Selma ÖZSABUNCU  , TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kemal ÖNCÜ, Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi SARIKAYA Yazı İşleri Müdürümüz Oğuzhan OBUZ katıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 22:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER