banner47

Maydanoz Zeytinyağlı Ev Yemekleri Açıldı

Yeni Sahil Caddesi üzerinde Kumsal Sokakta, Cafe İstanbull'un hemen yanında hizmete açılan Maydanoz Zeytinyağlı Ev Yemekleri geniş menüsü ve farklı tatları ile tüm Gemliklilerin hizmetinde.

Maydanoz Zeytinyağlı Ev Yemekleri Açıldı
banner3

Sanayileşen dünyanın sofralara yansıyan yüzü de değişmeye başladı. Eski lezzet ve tadı bulamayan insanlar aradıklarını artık Maydanoz Zeytin Yağlı Ev Yemekleri ile bulacak. Yeni Sahil Caddesi üzerinde Kumsal Sokakta, Cafe İstanbull'un hemen yanında hizmete açılan Maydanoz Zeytinyağlı Ev Yemekleri geniş menüsü ve farklı tatları ile tüm Gemliklilerin hizmetinde. İşletmeci Şeyma Uçar, Gemlik halkını Maydanoz’a davet etti.

Uçar, “Maydanoz olarak Gemlik halkının damak tadına hitap eden ürünlerle buradayız. İlçede ihtiyaç duyulan bir sektör. Bizlerde küçük ve nezih bir ortamda halkımıza bunu sunmak istedik. Çalışan kesimin artması nedeniyle bazı ailelerin ev yemeklerine olan özlemini gidermek aynı tat ve sıcaklığı onlara sunmak istedik. Artık Maydanoz olarak Gemlik Halkının hizmetindeyiz. Firma olarak sabah kahvaltısından akşam yemeğine tüm menü çeşitlerimiz ve lezzetli ürünlerimiz ile buradayız. Maydanoz'da; kahvaltı, çiğ börek, sulu ve zeytin yağlı ev yemekleri, çorba çeşitleri mantı ve sarma ürünlerimiz, lahmacun, ev yapımı tatlı çeşitleri ile hizmetinizdeyiz.

Maydanoz'un ilk ziyaretçileri arasında geçtiğimiz haftalarda tamamlanan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen KOSGEB eğitiminde birlikte olduğu arkadaşları ve eğitmenleri Gönül Uman Yiğit olurken, öte yandan TOBB Bursa Kadın Girişimciler Başkanı Nurcan ÖZDEMİR  , TOBB Gemlik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Selma ÖZSABUNCU'da ziyaretçileri arasında yer aldı.

Bizde GemlikLife olarak bu şirin ve güzel işletmeye işlerinde bol kazançlar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28