banner47

Saadet Partisi Demokrat Partiyi Ziyaret Etti

Saadet Partisi Demokrat Parti Gemlik İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Demokrat Partiyi Ziyaret Etti
banner3

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Demokrat Parti Gemlik İlçe Başkanı Ali Biliz ve Yönetimini yerlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Gemlik'in genel sorunları olan şehir içi yolların bozukluğundan ve köy yolları genişletilirken zeytinliklere giriş yerlerinin yükseltildiğine değinildi. Gemlik'te balık satış yerlerinin olmayışından bahsedildi. Gemport hisselerinin satılacak olması nedenleri üzerine yapılan konuşmada, Gemport'a yapılan kârdan pay dağıttırılıyor olsaydı bu hisseler bu kadar kolay satılamayacağı görüşleri belirtildi.

Yıldız, Ak Parti iktidara geldiğinden bu yana yıllardır içeride ve dışarıda kutuplaşma siyaseti yürütmektedir. Bizler sürekli vatandaşlarımız ile iç içe olmaya gayret ediyoruz. Kutuplaşma siyasetinin bu coğrafyada tek bir devlete yaradığı görülmektedir. Terörist İsrail sınırlarını genişletmek ve büyütmektedir. İsrail dışındaki bütün topraklarda bombalar patlamaktadır. Biliz, "Ak Parti kendisine verilen görevleri çok iyi bir şekilde yerine getirdi. Ak Partiye oy verenler ileride torunlarının yüzüne nasıl bakacak bunu merak ediyorum. " diyerek hükümetin icraatlarının kimseyi mutlu etmediğini belirtti. Biliz, "Bundan sonra daha sık görüşmemiz gerekiyor", diyerek yapılan ziyaret için teşekkür ederek sözlerini tamamladı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28