banner47

MAG Emin Amcayı Arıyor

Sabah erken saatlerde Bursa Afad İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Mudanya Söğütpınar köyünde yaşayan Emin A. ( 81) adlı şahsın kayıp haberini Bursa MAG-DER' ekiplerine bildirmesi üzerine çok kısa sürede, Gemlik'te bulunan Mahalle Afet Gönüllüleri ekipleri Gemlik Belediyesi katkılarıyla olay yerine ulaştılar.

MAG Emin Amcayı Arıyor
banner3

Sabah erken saatlerde Bursa Afad İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Mudanya Söğütpınar köyünde yaşayan Emin A. ( 81) adlı şahsın kayıp haberini Bursa MAG-DER' ekiplerine bildirmesi üzerine çok kısa sürede, Gemlik'te bulunan Mahalle Afet Gönüllüleri ekipleri Gemlik Belediyesi katkılarıyla olay yerine ulaştılar. Arama çalışmalarına MAG ekiplerinin yanı sıra NAK , UMKE ,911. MAK ve AFAD ekipleri de çok sayıda kişiyle katıldılar , gün boyunca süren arama çalışmalarından olumlu sonuç alınamazken ekipler gecede arama çalışmalarına devam edecekleri bildirildi.

Bugüne kadar çok sayıda kayıp aramada başarı gösteren  Bursa MAG-DER ekipleri gece araması içinde ekiplerinin hazırda bekletildiği bilgisini verdiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28