banner47

Gemlik Emniyetinden Anlamlı 23 Nisan Ziyareti

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Özel Gemlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Gemlik Emniyetinden Anlamlı 23 Nisan Ziyareti
banner3

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Özel Gemlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, buradaki çocukların bayramını kutlayarak onlar için özel yaptırdıkları boyama kitaplarını ve keplerini hediye ettiler. Geçtiğimiz hafta okullarda küçük öğrencilere bir takım ziyaretlerde bulunan emniyet mensupları çocukların hediyelerini ilettiler. 

Karşılarında polis ekiplerini gören Özel Gemlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri bu ziyaretten dolayı oldukça mutlu olurken, aldıkları hediyelerden sonra polis ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, yaptığı açıklamada; "“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümü olarak kutladığımız 23 Nisan tarihimizin en parlak sayfalarından birini oluşturmaktadır. Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra memleketin birçok yerinin işgal altında olduğu bir devirde açılan Meclis, Milli Mücadele’yi yürüterek memleketi işgalden kurtarmış ve yeni baştan bir ülke kurmuştur. Meclis, çalışmalarını hiç bir zaman durdurmamış ve daima milli iradenin sesi olmuştur. Ülkenin en zorlu döneminde bile Meclis’in açık olması ve mücadelenin Meclis eliyle yürütülmüş olması demokrasi tarihimizin ne kadar köklü olduğunu ortaya koymaktadır. Bu kutlu gün daha sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal tarafından dünya çocuklara armağan edilmiş ve dünyanın ilk çocuk bayramı olarak da kutlanmaya başlanmıştır. 96 yıl önce Millet Meclisi işgalcilere karşı nasıl mücadele ettiyse bugünde milli iradenin sesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve emniyet ekipleri milli egemenliğe ve ülkeye kast eden teröre karşı mücadelesini sürdürecektir. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bütün dünya çocuklarına ve ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28