banner47

Şair-Yazar Duygu Ladikli İmza Gününde Okurlarıyla Buluştu

Gazeteci, Şair ve Yazar Duygu Ladikli, Gemlik Belediyesi tarafından organize edilen imza gününde okurlarıyla buluştu.

Şair-Yazar Duygu Ladikli İmza Gününde Okurlarıyla Buluştu
banner3

Son kitabı “Benden Yansımalar” ile okuyucuların karşısına çıkan Duygu Ladikli, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kitaplarından elde edilen gelirin yarısının engellilere, kimsesiz çocuklara ve hayvan hakları derneklerine verileceğini söyledi.

Cius Avm giriş katında okuyucularıyla bir araya gelen Duygu Ladikli’yi standında ziyaret eden ve çiçek takdim ederek başarılarının devamını dileyen Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, “Benden Yansımalar” isimli şiir kitabını imzalattı. Gemlik Belediyesi olarak sadece alt yapı ve üst yapı gibi hizmetlerle değil, kültürel yatırımlarla da çalışmalar yaptıklarını anımsatan Ercan Barutçuoğlu, geçen yıl Mayıs ve Kasım aylarında düzenlenen Yazarlar imza günlerinin Duygu Ladikli imza günü ile devam ettiğini kaydetti.

İstanbul başta olmak üzere daha önce de Türkiye’nin pek çok kentinde imza günü düzenlediğini anlatan Gazeteci, Şair ve Yazar Duygu Ladikli’de, Gemlik’te gördüğü ilgiden büyük mutluluk duyduğunu açıkladı. Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu’na da ziyaret adına teşekkür eden Ladikli, yılın büyük bir bölümünde Kumla’da ikamet ettiğini de hatırlatarak, “Gemlik Aşığı” olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28