banner47

Gemlikli Judocular Manisa’yı Fethetti

Gemlik Belediyespor Kulübü Judo Takımında bulunan minikler, Manisa da yapılan 7 il ve 18 kulübün katılımı ile gerçekleşen müsabakada minik erkeklerde takım halinde ikincilik, minik bayanlarda takım halinde üçüncülük elde etti.

Gemlikli Judocular Manisa’yı Fethetti
banner3

300 civarında sporcunun katıldığı müsabakalarda İbrahim Yıldırım, Bahattin Karataş, Berfin Nur Karataş, Yağmur Yaz birincilik elde etti. Selahattin Çelik, Cansel Çetin, Yüksel Cerrah, Oğuzhan Abaklı ikinci, Mert Ayan’da üçündü oldu.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Antrenörü Ahmet Kılınç; “2004-2005 doğumlu minikler kategorisinde yapılan turnuvaya özel izin alarak 2006 doğumlu 8 sporcuyla katılan ekibimiz, bu sporculardan 1 altın, 1 bronz madalya ve 4 tanede 5.’lik elde etmiştir. Başarıları bizleri ziyadesiyle mutlu etmiş ve bu sporcularımızın önümüzdeki yıllarda ulusal ve uluslararası alanda birçok madalyalar kazanacaklarının sinyallerini vermektedir. Bu tarz turnuvaların özellikle minik sporcuların tecrübe edinmeleri açısından oldukça önemlidir. Minik judocularımızın tecrübe edinirken madalyalar da kazanmaları sevinç vericidir. Bizlere ve sporcularımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Refik Yılmaz olmak üzere, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar ve Yönetim Kuruluna,Sporcularımıza antrenman yeri imkanını sunan Ayşe Ziver Karataş İlkokulu Müdürü Halil Gemici’ye ve Gemlik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederim’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28