banner47

Gemlik'te Futbol Festivali ve Anlamlı Proje

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi, odalar ve sivil toplum kuruluşlarının "Teröre ve Madde Bağımlılığına Karşı Bütün Eller Kenetlensin" projesi kapsamında eski futbolcular, dostluk maçı yaptı.

Gemlik'te Futbol Festivali ve Anlamlı Proje
banner3

Bursa Büyükşehir Belediyesi,  Gemlik Kaymakamlığı,  Gemlik Belediyesi,  Gemlik  Kent Konseyi, odalar ve sivil toplum kuruluşlarının "Teröre ve Madde Bağımlılığına Karşı Bütün Eller Kenetlensin" projesi kapsamında eski futbolcular, dostluk maçı yaptı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Program eski futbolcuların Atatepe Sosyal Tesislerinde ağırlanması ile başladı. Geçtiğimiz günlerde ameliyat geçiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Bu güzel ve anlamlı etkinliğe ülkemizin çeşitli illerinden gelen değerli spor adamlarını karşılamak için ameliyatlı olsam da gelmek istedim" dedi. Program akışının eski futbolculara bildirilmesinin ardından Asım Kocabıyık Kültür Merkezi'ndeki madde bağımlılığına karşı hazırlanan panele geçildi. Panelin ardından Gemlik halkının eski futbolcularla kucaklaşması için iskele meydanına geçildi. Buradan üstü açık otobüsle Gemlik Atatürk Stadyumu'na geçildi.

Gemlik İlçe Stadı'nda önce  Gemlik Veteran Takımı ile  Galatasaray ve  Bursaspor'un eski futbolcularından oluşan karma takım arasındaki maç, 15'er dakikalık 2 devre üzerinden oynandı. Maçtan önce madde bağımlısı tarafından katledilen Düzgün Akyıldız, Şehit Hv.Ulş.Er Şahin Taşkın, Şehit Hv.Svn.Üçvş.M.Koray Pınar ve tüm aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Maçın başlama vuruşunu ise Şehit Hv.Svn.Üçvş. M.Koray Pınar'ın babası Mehmet Pınar ve Alp Yalman yaptı. Daha sonra  Galatasaray'ın eski başkanlarından  Alp Yalman, eski futbolcular  Bülent Korkmaz,  Hasan Vezir, Muhammed  Altıntaş ve  Giray Bulak yer aldığı takım ile  Bursaspor'un eski futbolcuları Yılmaz Tukel,  Ahmet Suphi Evke, Beyhan Çalışkan, Erdinç Kayan, Yalçın Çimen ve Erkan Özen'den oluşan takım, karşı karşıya geldi.

Alp Yalman, maçın ardından GemlikLife'a yaptığı açıklamada,  Gemlik'te çok güzel bir organizasyonun gerçekleştiğini söyledi."Teröre ve uyuşturucuya karşı birlik olmamak diye bir şey söz konusu olamaz" diyen Yalman, "O milletimizi, vatanımızı kemiren ve kökü kazılması lazım gelen bir hastalık. Bunun için tabii ki herkes beraber olacak.  Gemlik son derece güzel son derece anlamlı bir gösteri tertip etti." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 22:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28