banner47

Bülent Korkmaz'a Gemlik'te Yoğun İlgi

Teröre ve Madde Bağımlılığına Karşı Bütün Eller Kenetlensin projesi kapsamında Gemlik'e gelen eski Galatasaraylı futbolcu yoğun ilgi ile karşılaştı.

Bülent Korkmaz'a Gemlik'te Yoğun İlgi
banner3

Teröre ve Madde Bağımlılığına Karşı Bütün Eller Kenetlensin projesi kapsamında Gemlik'e gelen eski Galatasaraylı futbolcu yoğun ilgi ile karşılaştı. Galatasaray'ın avrupadaki başarısının mimarlarından, kaptan Bülent Korkmaz Gemlikli hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İskele Meydanındaki karşılama programında ve stadyumda bir çok Galatasaraylı fotoğraf çekindi ve formalarını imzalattı.

GemlikLife'a özel açıklama yapan Korkmaz, "Ben zaman zaman Gemlik'e uğruyorum. Hatta daha dün İstanbul'a geçerken Gemlik'te mola verdim. Bilboardlarda kendimi görünce şok oldum. Çünkü programın daha ileri tarihte olduğunu düşünüyordum, iyiki Gemlik'e gelmişim. Bugün burada olmaktan eski arkadaşlarımı ve abilerimi görmekten, böylesine güzel anlamlı bir organizasyonda yer almaktan dolayı çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Ayrıca Gemlik'in son iki şehidinin de Galatasaray'lıolduğunu öğrendim. Her ikisine de Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Tabiki tüm şehitlerimiz bizim. Hepsi bizim evlatlarımız.Kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Madde bağımlısı bir cani tarafından katledilen Düzgün Akyıldız kardeşimizde iyi bir Galatasaray taraftarıymış, onuda üzülerek öğrendim. Renk fark etmiyor, acının rengi olmaz. Eşine ve ailesine sabır diliyorum. İnşallah adalet katiline gereken cezayı verecektir. Tüm Gemlik'e bugün için bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 22:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28