banner47

Saadet Partisi Gençlik Kolları Açılışı Gerçekleştirildi

Saadet Partisi Gençlik Kolları yeni yeri Genel Başkan Yardımcısı, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Saadet Partisi Bursa Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Enes Akman, Saadet Partisi Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Durmuş'un katılımıyla açılış gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Açılışı Gerçekleştirildi
banner3

Açılıştan sonra konuşma gerçekleştiren Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın; "1 Kasım seçimlerinden sonra siyasi partilerin çalışmaları analiz yapılsa en yoğun çalışan Saadet Partisi olarak sonuçlanır. Biz çalışmak mecburiyetindeyiz, bu çalışmalarımızı insan olmamızın gereği olarak yapıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki Türkiye'de Milli Görüş politikalarına dönülmediği müddetçe, dünyada yeni bir dünya kurulmadığı müddetçe ne insanımız nede insanlık saadete ulaşabilir. Doğudaki bir insanın ayağına batan dikeni yüreğinizde hissede biliyorsanız bu çalışmaları yapmaya mecbursunuz. Batıda bir insanın ayağına batan dikeni yüreğinizde hissede biliyorsanız bu çalışmaları yapmaya mecbursunuz. Eğer Gemlik'in arka sokağında bir insan açlığından dolayı aç yatıyor ve sizin yüreğiniz bunu hissediyorsa bu çalışmaları yapmaya mecburuz.Çünkü o insanları düşündüğümüz kadar insanız. Dünyadaki mağdur ve mazlum insanları düşündüğümüz kadar insanız. İnsanı hayvandan ayıran en büyük özellik sorumluluk sahibi olmasıdır. Diğer bütün insanlık için çalışmasıdır, bu bizim insanlığımız gereğidir. Elbette ki dünyada bu kadar açlık bu kadar yokluk varken hiç bir şey olmamış gibi bencilce yaşayamayız.

Dünyanın bir tarafından 6 saniyede bir çocuk açlıktan ölürken, dünyanın diğer tarafında insanlar obozite ile mücadele etmekte, demek ki adil bir düzen yok, adil bir dünya yok onun için gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Dünyada nerede bir kan varsa nerede bir göz yaşı varsa nerede gök yüzüne bir duman yükseliyorsa orası şüphesiz ki İslam diyarıdır. Bugün Arakan'daki insanlar Müslüman olduğu için diri diri yakılıyor, Afganistan aynı şekilde, Bangladeş'te müslümanlar idam sehpasında, Mısır'da müslümanlar hapishane köşesinde, bugün Suriyeli yavrular Akdeniz'in soğuk sularında nereye bakarsanız bakın bir zulüm var. Bütün bunları gördükten sonra hiçbir şey olmamış gibi devam edersek hem insanlığımızı hem müslümanlığımızı sorgulamak zorunda kalırız. Kendimiz için istediğimizi kardeşimiz için istemedikçe dünya saadetine ve ahiret saadetine ulaşamayız. İşte biz bu sorumluluk bilinciyle bu çalışmaları yapıyoruz. Onun için en yoğun çalışan siyasi partisiyiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Gençlik Kolları lokali önünde aile resmi çekilerek Gemlik'ten ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER