banner47

Bölge Kupası Yelken Yarışları Sonuçlandı

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Bölge Kupası Yelken Yarışları Gemlik’te 20-23 Nisan tarihleri arasında Gemlik Yelken Kulübü ev sahipliğinde yapıldı.

Bölge Kupası Yelken Yarışları Sonuçlandı
banner3

Yarışlar rekor bir katılım ile gerçekleştirildi. Yarışlara Çanakkale Yelken Kulübü, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü, Çanakkale İçdaş Spor Kulübü,Ayvalık Yelken Kulübü , Bandırma Erdek Yelken Kulübü, Burgaz Yelken Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, ve ev sahibi Gemlik Yelken Kulübü olmak üzere 8  kulüpten 78  sporcu katıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik Yelken Kulübü’nünçoğunluğu ilk defa yarışlara katılan 16 sporcu ile temsil edildiği yarışlar, hava ve rüzgar nedeniyle 21 ve 22 Nisan günlerinde 6 yarış olarak gerçekleştirilebildi.

Başarılı sporculara ödülleri 23 Nisan günü Hasanağa kampı Gemlik Yelken Kulübü’nde yapılan ödül töreni ile ödülleri dağıtıldı.Ödül törenin Gemlik Kaymakamı, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı, Gemlik Liman Başkanı, Türkiye Yelken Federasyonu yöneticileri, Gemlik Yelken Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gemlik Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Ersöz, sporcular ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.  Gemlik Yelken Kulübü sporcumuz Berke Can Uzunkaya Laser 4,7 sınıfında ikincilik kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Tören sonunda çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında ekipler bölgelerine uğurlandı.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28