banner47

Rama İnşaat İstanbul Gayrimenkul Fuarında

Gemlikli inşaat firması Rama İnşaat, İstanbul Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Rama İnşaat İstanbul Gayrimenkul Fuarında
banner3

Gemlik'in önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren Rama İnşaat,bu yıl 10.su gerçekleştirilen Arap-Türk Zirvesi Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu. 

İstanbul'da 23-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘10.İstanbul Arap-Türk Zirvesi Gayrimenkul Fuarı konut, İş yeri, Arsa, Yatırım ve Finansman Fuarı’nda Rama İnşaat'ın Panorama Plus projesi tanıtıldı. Fuara, İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir ve çevre illerin yanı sıra yurt dışından katılım sağlandı. Özellikle Körfez ülkelerinden yatırımcıların ilgi gösterdiği Rama İnşaat'ın standı, İstanbullu yatırımcılar tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı.

Rama inşaat şirket müdürü Ali Bozdemir fuar çalışmalarıyla alakalı olarak yaptığı açıklamada; "Rama İnşaat olarak Panorama Plus projemizle İstanbul'da düzenlenen 10. Arap-Türk Zirvesi Gayrimenkul fuarına katıldık. Fuarda projemize yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından  talep bir hayli yoğundu. Standımıza gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Rama İnşaat olarak Bursa'mızı ve  Gemlik'imizi tanıtmaya çalıştık. Bir çok kişinin bile Gemlik'ten haberi yokken bizler Gemlik'in yaşanılması gereken yer olduğunu ve mükemmel konumu itibariyle tercih edilmesi gerektiğini anlatmaya çalıştık, Umarız geri dönüşler bize ve tüm Gemlik'imize hayırlı olur" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER