banner47

Kumla Güvenliği İçin İşbirliği Zirvesi

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol ve Daire Müdürleri Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu’yu makamında ziyaret ettiler.

Kumla Güvenliği İçin İşbirliği Zirvesi
banner3

Hem 10 Nisan Polis Bayramını ve Polis Haftası etkinliklerini kutlayıp, tebrik ederek konuşmasına başlayan Kadir Erol, Cafer Gündoğdu’ya Zeytin Çikolatası hediye etti. Yaz sezonu öncesinde güvenlik konusunda alınacak önlemler hakkında işbirliği paketinin de masaya yatırıldığı ziyarette, özellikle Kumla, Narlı, Karacaali ve Kurşunlu Mahallelerinde yaz aylarında alınacak güvenlik tedbirleri konusunda prensip anlaşmasına varıldı.

Gemlik Belediyesi’nin yaz ayları öncesinde özellikle madde bağımlılarının mekanı haline gelen metruk binalarda yıkım çalışmalarını devam ettirdiğini hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışma kapsamında da yaz aylarında koordineli çalışacak ekiplerin oluşturulacağını ifade etti. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sahil şeridinde oluşturacağı mobil ekiplere de lojistik destek vereceklerini kaydeden Kadir Erol, güvenlik işbirliğinin yanı sıra, eğitim ve öğretim gibi sosyal ve kültürel konularda da işbirliğinin devam edeceğini söyledi.

Gemlik Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu’da Başkan Yardımcısı Kadir Erol ile birlikte Belediye daire müdür ve amirlerine teşekkür ederek, kurumlar arası diyaloğun önemine dikkat çekti. Cafer Gündoğdu bundan önce olduğu gibi bundan sonra da uyumlu çalışmanın artarak devam edeceğini vurguladı.  

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28