banner47

Yeni Yayın Yönetmenimiz Bekir Alp Sarıtaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni makamına oturan Lale Kemal Kılıç Ortaokulu 5/D sınıfı öğrencisi Bekir Alp Sarıtaş, görevi devraldığı GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya'ya, gazetecilik mesleği ile ilgili bir çok soru sordu...

Yeni Yayın Yönetmenimiz Bekir Alp Sarıtaş
banner3

Annesi Emine Sarıtaş ile birlikte GemlikLife iletişim bürosuna gelen Bekir Alp Sarıtaş'ı, Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya, GemlikLife editörlerinden Salih Çınar Özaslan karşıladı. 

Sabah hep birlikte yapılan kahvaltıdan sonra genel yayın yönetmeni koltuğuna oturan Bekir Alp Sarıtaş,GemlikLife'a Gemlik'e kattığı değerler, sürekli yanlarında oldukları ve Gemlik'ten kendilerini haberdar ettikleri için teşekkür etti. Bu görevi genç ama bir o kadar da başarılı bir kişiden aldığını vurgulayan Bekir Alp, özellikle son katıldıkları yarışma haberini hem internet sitelerinde hem de dergide yer verdikleri için, sosyal medyada hızlı erişime sahip oldukları için, okulların haberlerine önem verdikleri için, Gemlik'in kültürel değerlerine sahip çıktıkları için Sarıkaya'ya teşekkür etti. Öte yandan Bekir Alp, dün yapılan haberleri, okunma oranlarını, GemlikLife dergisinin son sayısını büyük bir dikkatle incelerken, haberleri nasıl yaptıklarını ve GemlikLife'ın gelir kaynaklarının neler olduğunu sordu.

Bilim Kahramanları Bursa  Turnuvasında "Ölümsüz Kağıt" Projesi İle 26 okul arasından 1. olan Lale Kemal Kılıç Ortaokulu bilim kahramanları ekibi arasında yer alan Bekir Alp, proje hakkında bilgi verdi. Sarıtaş;" Çöpe Çözüm, Çöple Çözüm" teması kapsamında güneş enerjisi ile çalışan makine tasarımı ile hem kağıdı hem mürekkebi geri dönüştürebilmeyi başardık. Jürinin onayından geçen makine tasarımımız 1. lik ödülünü alarak ulusal turnuvaya gitmeye hak kazandı." dedi.  Başarılı bir öğrenci olan Bekir Alp Sarıtaş, başarıların devamı temennisiyle makamını yeniden Feyzi Sarıkaya'ya teslim etti. Sarıkaya, görev bitimi sonrasında Bekir Alp Sarıtaş'a günün anlam ve önemine uygun olarak hediyelerini ve GemlikLife dergisinin son sayısını takdim etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER