banner47

Mavi Altın Kapak Kampanyasına Teşekkür Belgesi

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi Engelliler Meclisinin organize ettiği Mavi Altın Kapak Kampanyasına büyük destek veren emekli öğretmen Zeynep Emine Aydın’a teşekkür belgesi verildi.

Mavi Altın Kapak Kampanyasına Teşekkür Belgesi
banner3

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen kampanyada, Belediyeye tek başına 500 kilogram mavi kapak toplayan Zeynep Emine Aydın’a Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim adına teşekkür eden Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, örnek davranışın teşekkür belgesi ile taçlandırıldığını kaydetti. Atık yağ ve Atık Pil toplama kampanyaları ile birlikte Mavi Altın Kapak Kampanyasını da yürüttüklerini ifade eden Ahmet Dedetürk, geri dönüşüm ve engelli vatandaşlara yönelik araç ve malzeme desteği adına büyük önem taşıyan kampanyaya destek veren, kişi, kurum ve kuruluşlara bir kez daha teşekkür etti.

Aynı zamanda ANAÇEV Başkan yardımcısı da olan Emekli Öğretmen Zeynep Emine Aydın’da, duyarlı vatandaşların yanı sıra, kendisine anlamlı bir jest yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz adına Ahmet Dedetürk’e teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER