banner47

AGD'li Gençler Çanakkale'de

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi tarafından, Çanakkale Zaferi’nin 101. yılını topraklarında kutlamak amacıyla ‘’250 bin Gençle Çanakkale Diriliş’’ adı altında Çanakkale gezisi düzenlendi. Türkiye’nin 81 ilinden ve birçok ülkeden binlerce genç buluştu.

AGD'li Gençler Çanakkale'de
banner3

Bu buluşmaya Gemlik Anadolu Gençlik 45 kişiyle katıldı.

Eceabat da ki sabah namazı sonrası Akbaş şehitliğine gidilerek, Genel Merkezimizin ikramı olan çorbalarımız içildi. Çanakkale Şehitleri için okunan 250 bin Hatimlerin duası yapıldıktan sonra savaşın yaşandığı alanlar gezildi. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin katıldığı yoğun programlı etkinlikte gençler, Çanakkale'nin manevi havasını soluyup binlerce şehidimiz anıldı.

AGD GENEL BAŞKANI SALİH TURAN'IN PROGRAMLA İLGİLİ şu açıklamalara yer verdi; "Unutmayın ! bu yolculuk bir gezi için yapılmıyor. Sizler şehit kanıyla yoğrulmuş toprakları ziyarete geliyorsunuz. Şu anda sabah namazında, Akbaş Şehitliğinde buluşmak üzere yollarda olan kardeşlerime selam olsun. Sabah namazında dünyaya gençlerimiz bir mesaj verecek. “ Mücahit gençlik, Ecdadın izinde”.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28