banner47

Borçelik ve Kerim Çelik 23 Nisan'ı Kutladı

Borçelik ve Kerim Çelik’in geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl da festival havasında geçti. Borçelik ve Kerim Çelik çalışanlarının çocuklarıyla birlikte katıldığı etkinlikler birbirinden eğlenceli ve keyifli anlara sahne oldu. Yaklaşık 700 kişinin katıldığı etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi.

Borçelik ve Kerim Çelik 23 Nisan'ı Kutladı
banner3

Her sene olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çalışanları ve aileleriyle birlikte kutlayan Borçelik ve Kerim Çelik, çocuklara unutulmaz bir bayram yaşattı. Borçelik Hobi Kulüpleri üyelerinin, çalışanların çocuklarına şirket içinde kurdukları kulüpleri tanıtmak ve çocukların çeşitli hobileri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklerde çocuklar ve aileleri keyifli vakit geçirdiler .

Çocuklara özel sürpriz hediyelerin verildiği  kutlamalarda çocuklar; olta balıkçılığı, şekerleme yapımı, amatör telsizcilik, boyama, çim adam yapımı, tenis, fotoğrafçılık, su altı simülasyonu, koro çalışmasının yanı sıra şişme oyun parkları, tiyatro ve panayır yiyecekleri ile çocuk bayramının tadını doyasıya yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28