banner47

Termal Çalışmaları Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi ile ortaklaşa yaptığı Termal Tesis Projesi sondaj çalışmaları başladı.

Termal Çalışmaları Başladı
banner3

Terme eski Kaplıca Bölgesinde daha önce jeofizik ve jeolojik etüt çalışmaları yapılmıştı. Havuz ve Kaplıca Suyunun daha derinden rezervi adına yapılan sondaj çalışmalarının bir süre daha devam edeceği açıklandı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanı Ercan Barutçuoğlu, jeolojik ve jeofizik etüt raporlarının ardından devam eden sondaj çalışması sonrasında Termal Tesis Projesinin ihaleye çıkacağını bildirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik’e çok önemli bir yatırım daha yaptığına dikkat çeken Ercan Barutçuoğlu, havuzları, Türk Hamamı, Kaplıcaları, Aile ve bay bayan kaplıca ve hamamları ile Termal Tesisin ilçenin turizme yönelik yüzünün önemli bir parçası olacağını vurguladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ederek, alt yapı, dere rekreasyon çalışmaları, sosyal tesisler ve deniz kuşu seferlerinin sonrasında ilçenin marka değerini yükseltecek bir başka önemli yatırımın programa alındığını söyledi. Termal Tesislerin ilçeye çok yakışacağını ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Termal Tesislerinin yerli ve yabancı turistlerinin cazibe merkezi olacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28