banner47

Eşref Dinçer Parkı Açıldı

Gemlik Belediyesi’nin Eşref Dinçer Mahallesi Lale-Kemal Kılıç Ortaokulu önüne yaptığı mahalle parkı, görkemli bir törenle hizmete girdi.

Eşref Dinçer Parkı Açıldı
banner3

. Aynı Bölgede Perşembe pazarının ardından hizmete giren parkla yetinmeyeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Sollack Firması ile ortaklaşa okulun spor salonu temelini de yakın bir tarihte atacaklarını müjdeledi. Lale-Kemal Kılıç Ortaokulu öğrencilerinin büyük ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Eşref Dinçer Mahallesinin bu bölümünün kendi dönemleriyle birlikte çağ atladığını kaydetti. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Okul Müdürü Sadettin Göl, Mahalle Muhtarı Yusuf Güngör Al ile birlikte Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı park açılışına mahalle halkı ve öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi.

Fotoğraflar için tıklayınız

   Öğretmenler ve öğrenci velileriyle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerle de şakalaşıp, sohbet eden Refik Yılmaz, “Sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizler de geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bölgenin en güzel parkını da sizler için yaptık” dedi. Mahalle halkına yönelik bir konuşma yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, daha birkaç yıl öncesinde bataklık olan, her yağmurda sel basan bölgenin kaderinin kendi dönemlerinde değiştiğini anımsattı. Alt yapı hamlesi, çevre düzenlemesi, Perşembe pazarı ve mahalle parkının Eşref Dinçer Mahallesinin de marka değerini yükselttiğini vurgulayan Refik Yılmaz, “Hizmetten mahrum bir bölge iken, şimdi cazibe merkezi bir mahalle haline geldi. Hizmetlerimiz bununla da sınırlı kalmayacak. Özel sektör işbirliğiyle yaptığımız okul yatırımlarını, spor salonu yatırımı olarak da sürdürüyoruz. Sollack firması ile birlikte Lale-Kemal Kılıç Ortaokulunun Spor Salonu sorununu da çözeceğiz. Temelini önümüzdeki günlerde atacağız” dedi.

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın hizmetlerinden övgüyle bahsederek konuşmasına başlayan Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın’da, “Her bir hizmet ve güzel yatırımlar için sizlerin adına Sayın Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum” diye konuştu. Şehirlerin daha yaşanabilir bir kentleşmeye kavuşması için ve insanların daha müreffeh seviyelerde yaşaması için bu hizmetlerin ve yatırımların artarak devam ettiğini açıklayan İsmail Aydın, bu hizmet ve yatırımların karşılığı olarak öğrencilerden çok ders çalışmalarını istedi.

   Eşref Dinçer Mahallesinin marka değerini daha da artıran Mahalle Parkının açılışını Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol, Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı’nın yanı sıra Mahalle Muhtarı Yusuf Güngör Al, Okul Müdürü Sadettin Göl, öğretmenler, veliler ve öğrenciler birlikte yaptılar. Açılış sonrasında öğrencilere lokma ikramında bulunulup, Bursa Spor forması da dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER