banner47

Sokaktaki Dostlar Unutulmadı

Gemlik Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri, her kış sezonunda olduğu gibi bu yılda sokaktaki dostlarımız hayvanların en büyük destekçisi oldu.

Sokaktaki Dostlar Unutulmadı
banner3

Gemlik Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri, her kış sezonunda olduğu gibi bu yılda sokaktaki dostlarımız hayvanların en büyük destekçisi oldu. Umurbey, Kurşunlu, Kumla ve Cumhuriyet Mahallelerinin yanı sıra ilçenin birçok bölgesinde hayvanlara yem, yemek, ekmek, sakatat ve hayvan yemi dağıtan ekipler, hayvan severlerin de büyük takdirini topladı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda ilçenin dört bir yanına dağılan ekipler, ormanlık ve makilik alanda da hayvanların aç kalmaması için büyük çaba gösterdiler. Son 30 yılın en çetin kışının yaşandığı 2014-2015 sezonunda hayvanlara yaklaşık 3 tonluk gıda yardımında bulunduklarını anımsatan Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, son 15 gün içinde de yaklaşık 500 kiloluk bir dağıtım gerçekleştirdiklerini söyledi. BESAŞ ile yapılan anlaşma gereği her hafta yaklaşık 100 kilogram ıskarta ekmeği martılara, kuşlara, kedi ve köpek evlerine bıraktıklarını ifade eden Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, bazı lokantaların da atık yemek konusunda belediyeye büyük destek verdiklerini kaydetti.

Hayvan sever esnaf ve vatandaşlara bir kez daha teşekkür eden Sabri Emre, çok sayıda gönüllüler ordusu ile sokaktaki dostların aç ve susuz kalmaması için çalışmaları periyodik hale getirdiklerini kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28