banner47

Afet Durumunda İletişim Problemi Yaşanmayacak

Gemlik Belediyesi, Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Temsilcilerine son teknolojiye uyumlu 5 adet operasyon 1 adet de dual (araç) telsizi verdi.

Afet Durumunda İletişim Problemi Yaşanmayacak
banner3

Gemlik Belediyesi, Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Temsilcilerine son teknolojiye uyumlu 5 adet operasyon 1 adet de dual (araç) telsizi verdi. Belediye Meclisi kararı uyarınca alınan telsizleri MAG-DER Gemlik Temsilcisi Yusuf Yumru, MAG-DER Bursa Başkan Yardımcısı Mesut Çaybaşı, Genel Sekreteri Ferdi Gül’e Zabıta Müdürü Erol Bütün ile birlikte temsil eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, telsizlerin hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı,2016 da geçilen Role-Dijital Sisteme uyumlu çalışmada, MAG-DER yöneticilerine destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın gıyabında, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Zabıta Müdürü Erol Bütün ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür eden Yusuf Yumru’da, önce sistemin yenilendiğine dikkat çekerek, ardından alınan teknolojiye ve sisteme uyumlu telsizler ile ilçenin her noktasından ulaşılabileceğini söyledi. Gemlik’te afet durumunda iletişim problemi yaşanmayacağına dikkat çeken Yusuf Yumru, tatbikat ve çalışmaların artık daha rahat ortamda yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER