banner47

Balıkpazarı Gençlik Merkezi Açıldı

Gemlik BelediyesiBalıkpazarı Mahallesi Gençlik Merkezi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

Balıkpazarı Gençlik Merkezi Açıldı
banner3

Gemlik BelediyesiBalıkpazarı Mahallesi Gençlik Merkezi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi. Kurtul, Umurbey, Engürücük, Cihatlı ve Gemlik Merkezinde bulunan Gençlik Merkezlerine bir yenisini daha ekleyen Gemlik Belediyesi, 2016 yılının ilk önemli tesisini de hizmete açmış oldu. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, İlçe Müftüsü Muammer Turan, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık’ın da katıldığı törene Belediye Meclis üyeleri de yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un da hazır bulunduğu töreni Gemlik Belediyesi Bando Takımı da marşlarıyla renklendirdi.

“Farklılıklarımız, zenginliğimizdir” diye başladığı konuşmasında, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarını yineleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Roman Kültürü Araştırma ve Dayanışma Derneği ile birlikte organize edilen Balıkpazarı Gençlik Merkezi’nin ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Birlik, beraberlik, kardeşlik mesajları kapsamında Roman vatandaşlar olan güçlü ilişkilerin anlam ve önemine dikkat çeken Refik Yılmaz, “Yüzyıllardır müzik denilince, neşe denilince aklımıza ilk gelen Roman Kardeşlerimizle böyle bir tesisi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Belediyeciliğin sadece alt yapı demek olmadığını kaydeden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçların karşılanması yönünde de önemli hizmet ve yatırımlar yapıldığını hatırlattı. Gemlik Belediye Bandosunun yeniden hizmete girdiğini anımsatan Refik Yılmaz, “Çalgıcı Mektebi’nin de” önümüzdeki hafta açılacağını müjdeledi.

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da büyüyen ve gelişen Gemlik’in yeni bir tesise daha kavuştuğuna dikkat çekerek, insan merkezli, vatandaşların sorunlarının çözümüne odaklı belediyecilik ve siyaset anlayışının Gemlik’te hizmet ve yatırımlar ile pekiştiğini vurguladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a, hizmet ve yatırımları adına teşekkür eden İsmail Aydın, “Geleceğimiz olan gençlerin her türlü ihtiyaçlarını çözmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Gemlik Roman Kültürü Araştırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergun Taşoğlu’da konuşmasında, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür ederek, Balıkpazarı Semtinin önemli bir tesise kavuştuğunu kaydetti.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’ta, en büyük yatırımın geleceğin emanetçisi olan gençlere yönelik yapılan yatırımlar olduğunu söyledi. İlçe müftüsü Muammer Turan’ın duaları ve belediye bandosu marşları eşliğinde hizmete giren Gemlik Belediyesi Balıkpazarı Gençlik Merkezinin ilk ziyaretçileri de protokol üyeleri oldu. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kaymakam Cahit Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Çetin Dizdaroğlu bilardo masasında birer gösteri maçı yaptılar. Gençlik Merkezinde bilardo masası, langırt, bilgisayar, kütüphane ve gazete okuma köşesi ile mini toplantı salonu bulunuyor. Gençlik merkezi bölge halkı ve gençlerinin yanı sıra, bayanlara yönelik de hizmet verecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER