banner47

Yardımlar Yeterli Oldu

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber sonrasında Gemlik Kaymakamlığı başta olmak üzere, Gemlik Belediyesi, Gemlikli işadamları ve Gemlikli hayırseverler Ercan ve Nuray Kapar çiftine yardımlarını ulaştırdı aile ise mutluluğunu paylaştı.

Yardımlar Yeterli Oldu
banner3

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz haber sonrasında Gemlik Kaymakamlığı başta olmak üzere, Gemlik Belediyesi, Gemlikli işadamları ve Gemlikli hayırseverler Ercan ve Nuray Kapar çiftine yardımlarını ivedi bir şekilde ulaştırdığını aileye Kaymakamlık tarafından maaş bağlandığını büyük bir mutlulukla öğrendik. Günlerce telefonlarımız neredeyse susmadı. Bir çok hayırsever bireysel olarak aileye yardım etti.

Son gelişmelerin ardından Kapar ailesini ekibimizle birlikte bugün tekrar ziyaret ettik. Ercan ve Nuray Kapar çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Öncelikle Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, yardımlarını ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerini ileten Ercan Kapar yaptığı açıklamada ; " Eşim ve çocuğum için çok güzel yardımlar, dualar aldık Allah herkesten razı olsun. Fakat çok fazla yardım geldi biz bundan sonra yardım gelmesini istemiyoruz. Zaten devletimiz gerekli yardımı yapıyor. Bundan sonra geleceklerin israf olmasından endişe duyuyoruz. Yardıma muhtaç diğer ailelere yardımların yapılmasını rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Cahit Işık Konu ile İlgili Açıklama Yaptı

Bugün açılışı yapılan Balıkpazarı Gençlik Merkezi'nde konuşma yapan Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ; " Yardımlar, Gemlik Kaymakamlığı bünyesinde yapılmaktadır. Bize bağlı olmadan yapılan yardımlar bazı yanlış anlaşılmalara yol açacaktır. Bu konuda herkesten özel hassasiyet istiyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak geçtiğimiz günlerde haberi yapılan ve sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ailemize gerekli yardım vakfımız tarafından yapılmıştır ve bundan sonra da her yardıma muhtaç aileye yaptığımız gibi yapılmaya devam edecektir. Vakfımız ihtiyacı olan aileleri özel olarak belirlemekte ve gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmaktadır. Yardımda bulunmak isteyen değerli hayırseverlerimiz mutlaka kaymakamlığımıza gelerek, vakfımız ile irtibat kurmalıdır. Bu sayede yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Yardıma muhtaç olduğu düşündüğünüz bireylerimiz var ise de bu durumu mutlaka vakfımıza bildirmeniz gerekmektedir. Konuyu gündeme getiren değerli basın mensubu arkadaşlarıma da teşekkürlerimi bildirmek isterim." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28