banner47

Mudanyaspor : 2 - Gemlikspor : 2

Maçın başından sonuna kadar rakibinden üstün oynayan Gemlikspor ile Mudanyaspor karşılaşmanın 7 dakikasında İbrahim’in kafa ile kendi kalesine attığı golle geriye düştü.

Mudanyaspor : 2 - Gemlikspor : 2
banner3

Mudanyaspor BAL liginde kendi saha ve seyircisi önünde Gemlikspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın başından sonuna kadar rakibinden üstün oynayan Gemlikspor ile Mudanyaspor karşılaşmanın 7 dakikasında İbrahim’in kafa ile kendi kalesine attığı golle geriye düştü.

Golün şokunu atlatmaya çalışan Mudanyaspor rakip kale önünü baskı kurdu. Devrenin böyle bitmesi beklenirken Mudanyaspor 45+2 de sol kanatta topla buluşan Enes sol ayağı ile çok sert vurdu Gemlik kalecisi Caner’in yapacak bir şeyi yoktu. Devre 1-1 sona erdi

İkinci yarıya yine baskılı başlayan Mudanyaspor galibiyet gölünü 60 dakikada buldu. Golden bir dakika önce Enes sakatlanarak oyun dışı kalınca teknik direktör Selçuk Serbest sağ kanatta oynayan Erkan’ı sol kanatta görevlendirdi ve oyuna Bartu’yu alarak Murat ile birlikte çift santrafor oynattı. İşte bu değişiklik Mudanyaspor’a 60 dakikada galibiyet golünü getirdi. Solda topla buluşan Erkan çizgiye kadar indi kale önüne ortaladığı topa dokunan Murat Mudanyaspor’u 2-1 öne geçirdi.

GEMLİK PENALTI KAZANDI

Mudanyaspor 3 golü ararken maçta baştan sona kadar ters kararlar veren Muğla bölgesi hakemlerinden Uğurtan Kocaman karşılaşmaya 4 dakika ekledi. 90+3 oynanırken orta hakem Mudanyaspor’lu savunma oyuncusu İbrahim’in topun eline çarptığı gerekçesiyle tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Emre Gemlikspor’un beraberlik sayısını kaydetti. Golden sonra santra yapan Mudanyaspor hakemin bitiş düdüğü ile bir puana razı oldu 2-2

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Maçtan sonra orta hakeme sinirlenen taraftarlar hakemler aleyhine tezahürat yaptılar. Hakem triyosu sahayı polislerin korumasıyla terk etti. Maçta geniş güvenlik önlemleri alan Mudanya Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler önce Gemlikspor taraftarlarını stattan çıkardı. Polis herhangi bir olaya meydan vermedi.

HAKEMLER:Uğurtan Kocaman (4), Selçuk Efe( 5) , Emre Bozkurt Alimoğlu (5)

MUDANYASPOR : Berkay (7), Mehmet Can (6), İbrahim (5), Burak (6), Hakan (6) , Mesut (6) (Mustafa Emre 5), Erkan (6), Erdal (6), Murat (6), (Emrah 5),Yunus (6) Enes (7) ( Bartu 6)

GEMLİKSSPOR: Caner (6), Rıdvan (5)(Berat 4), İsmail (6), Muharrem (6), Osman (5), Burak (6) (Muhammet 5), Emre (5), Abdullah (5), Ozan (5), Alp Aslan (6), Selim (5) (Onur 4)

SARI KART: Mehmet Can, Mustafa Emre, Erdal , Murat (Mudanyaspor), Alp Aslan, İsmail (Gemlikspor)

GOLLER: DK.7 İbrahim (kendi kalesine), DK 45+2 Enes ( Mudanyaspor) , Dk. 60 Murat ( Mudanyasppor) Dk 90+3 Emre ( Penaltıdan Gemlikspor)

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 23:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28