banner47

Gemlik Erçetin'in Sünnet Düğününde Bir Araya Geldi

Gemlik, Eski Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'in oğlu Kağan'ın sünnet düğününde bir araya geldi.

Gemlik Erçetin'in Sünnet Düğününde Bir Araya Geldi
banner3

Fotoğraflar için tıklayınız

Geçtiğimiz ay Bursa il emniyet müdürlüğü Özel Güvenlik Şube müdürlüğüne atanan ve İlçemizde 15 yıldır başarı ile görev yapan Gemlik'in eski emniyet müdürü Ramiz Erçetin'in oğlunun sünnet düğünü dün akşam Ramada Otel'de yapıldı. Gemlik protokolünün, siyaset ve iş dünyasından bir çok ismin yer aldığı sünnet düğününe; Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Belediye Başkan Yardımlarından Ahmet Avcı ve Ercan Barutçuoğlu, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve emniyet ekipleri katıldı.

Sünnet şöleninde Gemlik Palandökenliler Derneği folklor ekibi de gösteri yaptı.Ramiz Erçetin, sünnet şölenine gelen tüm davetlilere teşekkür etti. 

Görev yaptığı uzun yıllar boyunca toplumun her kesimi ile güzel diyaloglar içerisinde bulunan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’e gösterilen ilgi katılan tüm davetlilerin takdiriyle karşılandığı gözlenildi.

Bizlerde GemlikLife ailesi  olarak erkekliğe ilk adımını atan Kağan’ı kutluyor, Ayten ve Ramiz Erçetin çiftine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28