banner47

Livaa Simit Sarayı Açıldı

Zeki Metin Gemlik’te bir ilke imza attı. Livaa Simit Sarayı İstiklal Caddesinde hizmete açıldı.

Livaa Simit Sarayı Açıldı
banner3

Bugün saat:14:00’de Dr. Ziya Kaya Mahallesi, İstiklal Caddesi numara 113/B’de yapılan açılış töreni ile hizmete giren mağazanın açılış törenine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, belediye meclis üyesi İbrahim Baki, Gemlikli ünlü sanatçı Ahmet Gültekin ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve Metin ailesinin yakınları ve arkadaşları katıldı. Açılış kurdelesini Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz , belediye meclis üyesi İbrahim Baki ve işletme sahibi Zeki Metin birlikte kestiler. Gemlik’e bir ilki getirmenin huzurunu yaşadıklarını belirten Zeki Metin, tüm Gemlik halkını Livaa Simit Sarayı’na beklediklerini ifade etti.

İstiklal Caddesi üzerinde hizmete giren daha önceleri pasta ağırlıklı olarak hizmet veren Livaa Simit Sarayı, simit çeşitlerinin yanı sıra, kahvaltı tabağı ve pasta çeşitleri ile de hizmet veriyor. Özenle tasarlanmış dizaynı ile göze çarpan Livaa Simit Sarayı sabah saat 06:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet verecek. Livaa Simit Sarayı Gemlik’in ilk simit sarayı olma özelliğini de taşımakta.

Livaa Time’ın İspanyolcada “Gerçek Zaman” olduğunu ifade eden Metin, aynı zamanda Arapça kökenli olduğunuda sözlerine ekledi. 10 kişilik profesyonel kadrosu ile Gemlik halkına hizmet verecek olan Livaa Simit Sarayı’nın menüsünde; pizza simit, kaşarlı simit, sandviç simit, sucuklu simit, sucuklu kaşarlı simit, zeytinli simit, çikolatalı simit, sosisli simit, peynirli simit, kahvaltı tabağı ve pasta çeşitleri yer alıyor.

İşletme sahibi Zeki Metin son olarak, “Açılışımıza teşriflerinden dolayı, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a, belediye meclis üyesi İbrahim Baki’ye, Ahmet Gültekin’e, GemlikLife yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarının değerli yöneticilerine, teşrif edemeyip çiçek ve çelenk gönderen tüm Gemlik esnafına ve değerli Gemlik halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER