banner47

Kemal Akıt Vergi Rekortmeni

Akıt; "Vergilendirilmemiş Kazanç Huzursuz Kazançtır" Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt 2016 gayrimenkul sermaye iradı vergi rekortmeni seçildi.

Kemal Akıt Vergi Rekortmeni
banner3

Gemlik Vergi Rekortmeni seçilen Akıt'ı  Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta makamında ziyaret ederek,  teşekkür ve tebriklerini iletip, nostaljik radyo hediye etti. Vergi vermenin vatandaşlık görevlerinin başında geldiğini söyleyen  Akıt “Sağlıkla, huzurla olan kazanç önemlidir. Mühim olan vatanın huzurudur. Vatanda huzur olursa vergi de artar, işsizlikte azalır.” diye ifade etti.

Üst Kimliğimiz Türk’tür

Ülkemizin içinde bulunduğu duruma değinen Akıt, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Akıt, “Ülkemiz istikrarı ve huzuru çok zor şartlarda kazandı. Çok zor şartlarda kurulmuş olan Cumhuriyetimizi yeni nesillere iyi anlatıp, ayrım yapmamız lazım. Asırlardan beri atalarımız birlikte yaşamışlar. Üst kimliğimiz Türk’tür. Bunun içinde Kürdü olacak, çerkezi olacak, gürcüsü olacak, lazı olacaktır. Birlikte ve kuvvetli olmamız lazım. Taraf olunabilir ama vatan deyince taraf olmaz. Birliğimizi muhafaza etmek zorundayız.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28