banner47

İkinci Işık Dönemi

Kaymakam Altıntaş Bursa Vali Yardımcılığına Atandı Cahit Işık Yeniden Gemlik Kaymakamı

İkinci Işık Dönemi
banner3

Geçtiğimiz Ağustos ayında Gemlik Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Altıntaş Bursa Vali yardımcılığına atandı. Önceki kaymakamımız Cahit Işık ise bugün yeniden Gemlik kaymakamlığı görevine başladı.

Açtığı davanın devam ettiği öğrenilen Kaymakam Cahit Işık’ın yürütmeyi durdurma kararı ile yeniden Gemlik Kaymakamlığına başladığı bilgisine ulaşıldı.

Dün Gemlik’ten ayrılan Kaymakam Altıntaş ise bugün Bursa Vali Yardımcılığı görevine başladı.

Görev yaptığı 3 ay içerisinde Gemlik’te her kesimin takdirini toplayan Kaymakam Mustafa Altıntaş, özellikle uyuşturucu ile mücadeledeki hassasiyetinden dolayı Gemlik'in takdirini kazanmıştı.

Kaymakam Altıntaş yaptığı açıklamada;  "Dostluk ve iyilik halkası oluşturmaya gayret ederek, uyuşturucu ile mücadele gayretimizin sürmesini umut ediyorum dediği sözlerinde eğitime de değindi. Gemlik’te eğitim altyapısının tamamlandığını vurgulayan Altıntaş, sivil toplum örgütleri ile ortaklaşa yürütülen çalışmaların daha verimli olacağının altını çizdi.Kendisinin bir köy çocuğu olduğunu belirten Altıntaş, 35 yıllık idarecilik hayatında her işini layıkıyla yapmaya gayret ettiğini belirttiği sözlerini, Bursa’da da artık bir kapınız var diyerek son verdi."

Bizde GemlikLife ailesi olarak Altıntaş'a yeni görevinde başarılar dilerken, tekrar yeni kaymakamımız olan Sayın Cahit Işık'a hoşgeldiniz diyoruz.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28