banner47

Kumlada Sahte İçki Operasyonu

Kumla'da sahte içki üreten depoya baskın yapan polis, sahte içki ele geçirirken, Türkiye'deki sahte içkiden ölümlerden sonra yaşanabilecek olumsuzluğun önüne geçti.

Kumlada Sahte İçki Operasyonu
banner3

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bugün saat:16:00 sularında Gemlik Kumla Güzelyalı Mahallesi İkiz Sokakta bulunan bir depoda yapılan operasyonda üzerlerinde Y.R. C.R., J.D amblemi bulunan sahte içki şişeleri ele geçirildi. Bol miktarda boş şişe ve hazır olarak gelmiş bilyalı kapaklar ele geçirildi.

Fotoğraflar için tıklayınız

Sahte içki ve alkol yapımında kullanılan malzemelerin ele geçirildiği operasyon,GemlikLife kameraları tarafından kaydedildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü(KOM) ekipleri Kumla'da sağlığı tehlikeye sokacak şekilde sahte içki üretimi yapan ve ürettikleri içkileri Bursa genelinde bulunan gece kulüpleri, otel ve restoranlara pazarlayan suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Yapılan takip sonucunda, şüpheli şahısların imal etikleri sahte içkileri önce depoladıkları, daha sonra lüks restoranlara dağıtım yaptıkları tespit edildi.Kumla Güzelyalı mahallesi İkiz Sokak'ta bulunan bir adrese yapılan baskında sahte içki üreten iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin videosunu izlemek için tıklayınız

Yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28