banner47

24 Kasım Öğretmenler Günü Sportif Etkinlikleri

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Voleybol, Futsal, Ayak Tenisi, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Satranç ve Bulmaca Sudoku branşlarında müsabakalara yaklaşık 300 öğretmen iştirak ediyor. Müsabakalara gerek futsal gerekse voleybol branşlarında bayan öğretmenlerin ilgisi ve katılımı damga vurdu.

24 Kasım Öğretmenler Günü Sportif Etkinlikleri
banner3

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İNAN, Umurbey Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Yunus Emre ÜNSAL, Körfez Ortaokulu Müdürü Ahmet Turan POLAT, Gazi İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet ATAY okul  takımlarının başında müsabakalara katılan müdürlerimiz olarak göze çarpıyor. Hakemlik görevini ise gönüllü Beden Eğitimi Öğretmenleri gerçekleştiriyor.

12 Kasım 2015 Perşembe günü Voleybol ile başlayan müsabakalar, hafta sonu da dahil olmak üzere belirtilen tüm branşlarda her akşam 18:00 ile 22:00 saatleri arasında Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda yapılıyor. Sudoku Bulmaca ve Satranç etkinlikleri ise hafta sonları Celal Bayar Anadolu Lisesi salonunda yapılacak.

Gemlik Belediye Başkanlığı sponsorluğunda, 23 Kasım 2015 Pazartesi saat:19:00 da  Voleybol Müsabakası Final maçının ardından Sportif faaliyetlerde dereceye giren tüm öğretmenlere kupa, madalya töreni yapılacak. Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yemek verilecek. 

24 Kasım Öğretmenler Günü Sportif faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Oynanan müsabakalardan alınan sonuçlar ise ; 

Voleybol : Umurbey Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi :2 - Borusan İlk ve Ortaokulu : 0 , Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi :0- Körfez Ortaokulu: 2, Ali Kütük Ortaokulu: 0-Lale Kemal Kılıç Ortaokulu: 2, Çınar İlk ve Ortaokulu: 2-Gazi İlk ve Ortaokulu: 1,

Umurbey Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi :2-Çınar İlk ve Ortaokulu 0, Körfez Ortaokulu 2- Ali Kütük Ortaokulu 0,  Borusan İlk ve Ortaokulu :2-Atatürk İlkokulu:1, Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi :0 -Lale Kemal Kılıç Ortaokulu: 2

Futsal : Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: 6-1 Lale Kemal Kılıç Ortaokulu , Umurbey Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi :7-4 Körfez Ortaokulu , Ali Kütük Ortaokulu:4-2 Gazi İlk ve Ortaokulu , 11 Eylül İlkokulu :5 -5 Çınar İlk ve Orta Okulu penaltılarda kazandı.

Masa Tenisi : 1. Hakan OSMANOĞLU ( Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), 2. Mehmet İNCE (Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi),3. Abdullah EKİCİ ( Lale Kemal Kılıç Ortaokulu)

Ayak Tenisi :  1. Umurbey Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi, 2. Çınar İlk ve Ortaokulu, 3. Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28