banner47

Yazaki'den Kitap Hediyesi

Gemlik Yazaki Otomotiv Yan. San. fabrikada düzenlemiş oldukları kitap toplama kampanyasına çalışanların katılımları yoğun ilgi gördü.

Yazaki'den Kitap Hediyesi
banner3

Yazaki, Kütüphane Haftası dolayısıyla çalışanları ile kitap toplama kampanyası başlattı.Toplanan kitaplar Gemlik'teki öğrencilere verildi.

Fotoğraflar için tıklayınız

Yazaki Sosyal Etkinlik Komitesi yaptığı açıklamada ; "Yazaki Otomotiv Yan. San. Aş.  Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komitesi olarak, Gemlik fabrikamızda “Dünya Okuma Günü” kapsamında düzenlemiş olduğumuz kitap toplama kampanyasında çalışanlarımızın katılımları ile toplanan kitapları,  Şehit Öğretmen Etem  Yaşar İlkokulu  kütüphanesine gelecek nesillere bir ışık tutmak umudu ile bağışladık.Kitap okuma noktasında çok iyi karnemiz yok. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Belediyelerimizin ve kültür kuruluşlarımızın okuma alışkınlıklarımızı artırmak için yaptıkları etkinlikler çok önemli. Şu anda bizleri dinleyen küçük öğrencilerimiz kitap okumanın ne olduğunu bilen ve kitap okumak arzusuyla dolu olan gençlerimiz. Kitabı geleceğe taşımak ve kitabın değerini düşürmemek biz yöneticilerin de bir görevidir.Kütüphaneler açıyoruz çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Ama yeteri kadar başarılı olamadığız anlaşılıyor. Bu ‘Kitabınız Mirasınız Olsun’ kampanyası kitaba ulaşma noktasında sıkıntıları olan insanlarımıza fırsatlar tanıyacak. Bunun çok önemli bir bilinç oluşturacağını düşünüyorum” diye konuştu. 

Yazaki çalışanları tarafından gerçekleştirilen kitap kampanyasında toplanan kitaplar Şehit Öğretmen Etem Yaşar İlkokulu  kütüphanesine hediye edildi.

 

Okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından büyük bir takdirle karşılanan kampanyanın Gemlik'teki tüm okullarda yapılması planlanıyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER