banner47

Gemlikspor'un Teknik Direktörü İstifa Etti

Bölgesel Amatör Lig'e çıkma başarısı gösteren Gemlikspor'da çatlak sesler yerini depreme bıraktı. Profesyonel takımlarda uzun yıllar görev yapan Beyhan Çalışkan, Kırmızı-Beyazlı ekiple maça çıkamadan istifa etti.

Gemlikspor'un Teknik Direktörü İstifa Etti
banner3

Bu sezon ilk kez mücadele edeceği ligde güçlü bir kadro kurmayı ve şampiyonluğu hedefleyen Gemlikspor, başkan Cumhur Aydın ve yönetim kurulunun yoğun çabaları yetersiz kaldı. Kulübe beklenen maddi destek bir türlü gelmedi. Tecrübeli teknik adam Beyhan Çalışkan bugün istifa etti.

Yapılan görüşmeler sonunda uzun vadeli çalışma koşulları ve daha üst liglerde mücadele etme hedefinde olan Gemlikspor yönetimi ile maddi olarak anlaşamayan deneyimli teknik adam Beyhan Çalışkan bugün Gemlikspor ile yollarını ayırdı. 

Gemlikspor Taraftarları Dernek Başkanı Şafak Şendil bu akşam saatlerinde Line TV Bursa Amatör Lig programının yapımcısı ve sunucusu Erdinç Derya'nın sorularını yanıtladı Line TV kameralarına konuya ilişkin açıklamalar yapan Şendil;

"Gemlik idarecilerinin, iş adamlarının ve esnafının duyarsızlığından dolayı değerli bir hocamızı henüz lig başlamadan kaybettik. Hocamızla birlikte birçok futbolcu da kulübümüzle yollarını ayırdı. Biz dernek olarak kapı kapı dolaştık para topladık dilenci durumuna düştük hiç bir şey umurumuzda olmadı amacımız Gemlik gençliğini sporu sevdirmekti gençler uyuşturucu içmek yerine tribünde sporu sevdirip kötü alışkanlıklardan kurtarmaktı amacımız. Gemlikspor'a destek olmak adına taşın altına elimizi değil kafamızı koyduk herkes konuştu ama maddi destek anlamında kimse yardım etmedi biz yapıcı olduk kimseye saygısızlık etmedik kimseyle kavga etmedik kavgaları kendi içimizde ettik. Gemlik adam vurma uyuşturucu kullanan gençlerle haber yapılmaya bir ömür boyu mahkumdur. Gemlikte ekmek yiyip de Gemlik'e destek olmayan herkese ve bütün siyasilere buradan selam olsun" diye konuştu.

Genç Kios'un başkanı Dursun Berk Okur'un hedefinde de Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz vardı.

Genç Kios Başkanı Dursun Berk Okur yaptığı açıklamada ; " Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlikli tüm siyasi partileri ve tüm iş adamları kınıyoruz. Merak ediyoruz büyük başarı sağlayıp BAL'a çıkan Gemlikspor'umuza neden destek verilmiyor? Geçtiğimiz yıl yapılan yardımların neden %50'si bile yapılmıyor? Gemlik'in milli takımı Gemlikspor'un başkanı ve yönetim kadrosu Gemlikliler oldu diye mi? Maçlarda zaman zaman cezalar aldık ve bir çok maddi cezalar aldık ve ödedik, bizim ödediğimiz cezalar kadar bile yardım edilmedi bu yıl bu takıma. Biz her türlü cefa çekmeye hazırız. Yönetimle el ele verdik kulübümüz için maddi yardım toplamak için firmaları tek tek dolaştık ama hepsi bir hüsran. "

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28