banner47

Yıldız : "Gazilerimize Şükran Borcumuz Var"

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas YILDIZ, Gaziler günü ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Yıldız :
banner3

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız yaptığı açıklamada; "İnsan çalışarak pek çok rütbe ve ünvanlar elde eder. Bu rütbelerin başında hiç şüphe yok ki, şehitlik ve gazilik gelir. Çünkü bu rütbeler hayat karşılığında elde edilmekte ve inanç sayesinde kazanılmaktadır.

Milletimizin her ferdi, bugünlere gelmemizdeki en büyük etkenin geçmişte VERİLEN MÜCADELEDEN kaynaklandığının bilincindedir. Bu bilinç gazi ve şehitlerimizin hatırasını her zaman canlı tutmakta, onları minnet ve şükranla yâd etmektedir.

Yaşadığımız en yakın kahramanlık tarihi, Çanakkale'de verilen mücadeledir. Halkımız kendisine yakışan ve tüm dünyaya örnek olan başarıyı burada elde etmiştir. Bu zafer de göstermiştir ki, maddi güç her zaman başarı getirmez.Zafere asıl ulaştıran ordunun sahip olduğu inanç ve azimdir. Bu duygularla hareket etmemiz tarih boyunca bizleri zaferden zafere koşturmuştur. Onun içindir ki önce ahlak ve maneviyata önem vermemiz çok önemlidir. Vatanımız, bayrağımız uğruna gazilik ve şehitlik şerefine ulaşanlar bugün de yarın da minnet ve şükran duygularıyla anılacaktır.

Herkes bilmelidir ki; her ne şekilde olursa olsun, vatanımızın bütünlüğünü hedef alan güçler, kahraman güvenlik güçlerimizi yıldıramayacaktır. Vatansever halkımız, parçalanmaz tek vücut bir millet olduğunu terör örgütlerine ve destekleyenlere tarihte olduğu gibi yine gösterecektir.

Geçmişi yaşayıp, geleceğe yön vermemizi sağlayan ve tarih bilincimizi canlı tutan kahraman Gazilerimize şükran borcumuz vardır. Bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor hayırlı ömürler diliyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER