banner47

GSStore Tırı Gemlik'te

Galatasaray Pazarlama A.Ş’ye ait ürünlerin satışını yapan GSSTORE Gezici tırı, Gemlik'e geldi.

GSStore Tırı Gemlik'te
banner3

Dün akşam saatlerinde Gemlik'e gelen Galatasaray tırı, İskele Meydanı'nda satış yapmaya başladı.GS Store tırı 19-20-21 Eylül tarihlerinde İskele Meydanı'nda olacak.

Satış müdürü Serkan Hantal yaptığı açıklamada, İskele Meydanı'nda Galatasaray taraftarlarına satış yapacaklarını söyledi. Tırda 4 yıldızlı şampiyonluk ürünlerinin olduğunuda belirten Hantal, şampiyon takımın şampiyon taraftarını iskele meydanına beklediklerini ifade etti. 

Galatasaray taraftarını Store aracına davet eden ultrAslanGemlik Temsilcisi Sezgin Mutlu  “Gemlik'te taraftarımızın şampiyonluktan sonra bu yönde büyük talebi vardı. Biz de Serkan beyle görüştük. sağ olsun bizi kırmadı ve güzergaha Gemlik'te eklendi. GSSTORE aracımız 3 gün burada kalacak. Ardından başka şehir ve ilçelerdeki Galatasaray taraftarı ile buluşacak. Gemlik'te Galatasaray ürünlerinin eksikliğini duyan, kulübümüzün lisanslı ürünlerinden edinmek isteyen tüm taraftarımızı, Store aracına bekliyoruz, Ayrıca akşamki Trabzonspor derbisinde takımımıza başarılar diliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28