banner47

Kaymakam Altıntaş’tan Kurban Bayramı Mesajı

Gemlik  Kaymakamı Mustafa Altıntaş  tüm vatandaşlarımızın Kurban bayramı dolayısıyla yayınladığı açıklamada, beraberlik mesajı verdi.

Kaymakam Altıntaş’tan Kurban Bayramı Mesajı
banner3

Kaymakam Altıntaş’ın Kurban Bayramı mesajında şu ifadeler yer aldı;’’Bayramlar insanlar arasındaki dayanışma ve paylaşmanın arttığı, dargınların barıştığı, milli birlik ve beraberlik duygularının yüceldiği, kardeşliğin yayıldığı günlerdir.
Yeni bir bayrama daha ulaşmanın sevincini ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ortam birlik ve beraberlik içinde olmamızı zorunlu kılmaktadır. Bu zor günleri kısa sürede birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza inancımız tamdır.
Bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarımı ve halkımızın Kurban Bayramınını tebrik eder, aileleri ile birlikte huzurlu bir şekilde nice bayramlara ulaşmalarını dilerim. ‘’ İfadelerini kullandı.

Bu arada Kaymakamlık’tan alınan bilgiye göre  24.09.2015 Perşembe günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı Kutlama Programı çerçevesinde Sayın Gemliklerin, halkımızın ve kamu kurum ve kuruluş mensuplarının topluca bayramlaşmalarını sağlamak amacıyla bayramın 1.günü saat 14.00’da  Kaymakamlıkta Bayramlaşma yapılacaktır

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28