banner47

Gemlik'te Yağış Sonrası Ev ve İşyerlerini Su Bastı

Gemlik'te bugün öğleden sonra aniden bastıran şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi...

Gemlik'te Yağış Sonrası Ev ve İşyerlerini Su Bastı
banner3

Gemlik'te bugün saatlerce yağan etkili olan yağmur nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı, bazı yollar kapandı. Özellikle Kumla sahilinde bulunan birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı. Kumla neredeyse deniz seviyesine geldi. Trafiği de önemli ölçüde aksatan yağıştan dolayı bazı araçlar yolda kaldı. Araçlarını iterek yol kenarına almak zorunda kalanlar büyük zorluk yaşadı.

Ev ve iş yerini su basan bazı vatandaşların, kendi imkanlarıyla biriken suları boşaltmaya çalıştığı görüldü. Şehir merkezindeki bir işyerinin otoparkı da aşırı yağıştan nasibi aldı. Otobüs seferleri de yağıştan etkilendi. Trafikteki tıkanma nedeniyle belediye otobüs seferleri aksadı. Vatandaşlar, duraklara vaktinde gelmeyen otobüsleri uzun süre beklemek zorunda kaldı. Gemlik Belediyesi ekiplerinin, kapanan yolları ve tıkanan kanalizasyonları açmaya çalıştığı gözlendi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Gemlik merkezde metrekareye 90 kilogram yağış düştüğünü bildirdi. 

Öte yandan Gemlikli her yağmur yağdığında bu manzarayla karşılaştıklarını belirterek yetkililerin bir an önce tedbir almasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER