banner47

Kumla'da Yağmurdan Dolayı Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

Gemlik'te bugün öğleden sonra aniden bastıran şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi...

Kumla'da Yağmurdan Dolayı Mahsur Kalanlar Kurtarıldı
banner3

Bugün saat 16:00 sularında gelen ihbar üzerine Gemlik Küçük Kumla köyü ve civarında yoğun yağıştan dolayı sel ve su baskını meydana gelmiş, Küçük Kumla Ali Kütahya ilköğretim okulunda ve köy içinde bir çok vatandaş mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşları; Mavi Keyif Su Altu Arama Kurtarma Ekibi ve AKUT ekibi birlikte yaptıkları çalışmalarla sağ salim kurtarıldı.

Ev ve iş yerini su basan bazı vatandaşların, kendi imkanlarıyla biriken suları boşaltmaya çalıştığı görüldü. Şehir merkezindeki bir işyerinin otoparkı da aşırı yağıştan nasibi aldı. Otobüs seferleri de yağıştan etkilendi. Trafikteki tıkanma nedeniyle belediye otobüs seferleri aksadı. Vatandaşlar, duraklara vaktinde gelmeyen otobüsleri uzun süre beklemek zorunda kaldı. Gemlik Belediyesi ekiplerinin, kapanan yolları ve tıkanan kanalizasyonları açmaya çalıştığı gözlendi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Gemlik merkezde metrekareye 90 kilogram yağış düştüğünü bildirdi. 

Öte yandan Gemlikli her yağmur yağdığında bu manzarayla karşılaştıklarını belirterek yetkililerin bir an önce tedbir almasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28