banner47

Gemlik Belediye Spor’dan Anlamlı Kampanya

Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, “Uyuşturucuya Hayır” kampanyasına tüm camia olarak gönülden katkı koyacaklarını söyledi.

Gemlik Belediye Spor’dan Anlamlı Kampanya
banner3

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Mustafa Altıntaş, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ı makamında ziyaret eden Hulusi Gandar, protokol üyelerinin gençliği spora teşvik, her türlü spor branşında başarı adına destek ve uyuşturucuya hayır kampanyalarına katkı sözünün kendilerine manevi bir güç verdiğini söyledi.

Futbol, Masa Tenisi, Tenis, Yüzme, Satranç ve Judo kategorilerinde 700 lisanslı sporcu ile çalışmaları devam ettirdiklerini hatırlatan Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, Gemlik Belediyesi, protokol üyeleri ve kamuoyunun desteğini arkalarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ile birlikte, uyuşturucuya karşı alınacak önlemler, spora teşvik ve spora özendirme gibi sosyal, kültürel ve lojistik projelere katkı konularında görüş alışverişinde bulunan Hulusi Gandar ve Yönetim Kurulu üyeleri, ziyaretlerin anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler.

Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, bünyelerinde bulunan tüm spor branşlarında başarıyı hedeflediklerini de kaydederek, gelebilecek talepler doğrultusunda yeni spor branşlarında da hizmet vermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28