banner47

Gemlikspor Mağlup Başladı

BAL Liginde ilk müsabakasına çıkan Gemlikspor, Yalova Altınova Belediyespor ile Bursa Minareli Çavuş Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi.

Gemlikspor Mağlup Başladı
banner3

Fotoğraflar için tıklayınız...

BAL Liginde ilk müsabakasına çıkan Gemlikspor, Yalova Altınova Belediyespor ile Bursa Minareli Çavuş Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi. Pazar günü saat:15.00 de başlayan müsabakanın hakemliği Ertuğrul Hakan Korkmaz, Gökhan Özyurt ve Murat Güvenli üstlendi.

Hocasını kaybeden, mali sıkıntılardan dolayı çok sayıda oyuncusunun geri göndermek zorunda kalan Gemlikspor, olumsuzluklara rağmen elindeki kadro ile ilk maçına çıktı. Müsabaka çekişmeli giderken, ilk yarıda Gemlikspor çeşitli pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Gemlikspor'un ilk maçında yalnız bırakmayan Yasin Canlı isimli taraftar Gemlik'ten bisikletle Bursa'ya geldi...

Müsabakanın 66. Dakikasında Altınova Belediyespor Ortasaha oyuncusu Mehmet Can Katipoğlu’nun golüyle 1-0 önde geçti. Müsabaka da bu skorla sona erdi. İlk maçından mağlubiyet ile ayrılan Gemlikspor, 13 takımlı BAL Ligi 11.grupta ilk maçlar sonucunda 9.sırada yer bulabildi.

SAHA: Yeşil Bursa Organize Sahası
HAKEMLER: Ertuğrul Hakan Korkmaz 4, Gökhan Özyurt 3, Murat Güvenli 3
GEMLİKSPOR: Caner 4, Rıdvan 5, İsmail 5, Muharrem 5, Osman 5, Burak 5, Emre 4, (Alparslan 2) Abdullah 5, Eray 4, (Onur 3) Ufuk 5, Selim 5
ALTINOVA BLD: Mehmet 5, Ferdi 5, Gökhan 5, Hakan 5, Kudret 5, Ali 5, Oğulcan 6, Çağlar 5, Utku 4, (Ahmet 2) Burak 5, (Cihan 2) Mehmet Can 6
GOL: Dk.63 Mehmet Can
KIRMIZI KART: Dk.66 Ufuk (Gemlikspor) 

Guruptaki diğer maçların sonuçları :

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28