banner47

Gazilerden Refik Yılmaz’a Teşekkür

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyesi ve Teşkilatlanma Başkanı Çetin Dizdaroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü Etkinlikleri öncesinde kendilerine her zaman olduğu gibi bir kez daha büyük destek ve katkı sunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür ettiklerini açıkladı.

Gazilerden Refik Yılmaz’a Teşekkür
banner3

Çetin Dizdaroğlu, Gaziler Günü Etkinliklerini raket panolarda ve Billboardlarda kutlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın Türkiye’ye örnek bir yerel yöneticilik sergilediğini vurguladı. Dizdaroğlu,  Refik Yılmaz başkanlığındaki Gemlik Belediyesinin daha önce de Muharip Gaziler Bursa Şubesi ve Gemlik İrtibat bürosu temsilcilerini Kıbrıs, Çanakkale, Konya, Şanlı Urfa, Ankara ve İstanbul gezilerine götürdüğünü hatırlattı.

19 Eylül’ün anlam ve önemi hakkında da bilgi veren Çetin Dizdaroğlu, “19 Eylül vatanı için canını ortaya koyarak savaşan ve gazilik onuruna erişen kahramanlarımızın günüdür. 19 Eylül bize Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten kalan en büyük mirastır” dedi. 19 Eylül Cumartesi günü yapılacak etkinlik programı hakkında da açıklamalarda bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyesi ve Teşkilatlanma Başkanı Çetin Dizdaroğlu, saat 09.00 da Atatürk Anıtına çelenk bırakacaklarını kaydetti. Dizdaroğlu, İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve öğrencilerin şiirleriyle renklenecek olan kutlama programının Askeri Veteriner Okulu Eğitim Merkez Komutanlığında verilecek kahvaltı ile davam edeceğini sözlerine ekledi. Çetin Dizdaroğlu, kahvaltıya gaziler ve yakınlarının yanı sıra, şehit aileleri ve protokol üyelerinin katılacağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 06:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28