banner47

Fatih Mehmet Güler “Başkan Düşürüldü”yü Tanıttı

Kazandığı seçimin ardından hakkında soruşturmalar açılan ve görevden alınan Fatih Mehmet Güler, yaşadıklarını anlattığı “Başkan Düşürüldü” isimli kitabını imzaladı.

Fatih Mehmet Güler “Başkan Düşürüldü”yü Tanıttı
banner3

Kazandığı seçimin ardından hakkında soruşturmalar açılan ve görevden alınan Fatih Mehmet Güler, yaşadıklarını anlattığı “Başkan Düşürüldü” isimli kitabını imzaladı.

Rüya Düğün Salonu’nda gerçekleşen imza gününe Gemlik Halkı büyük ilgi gösterdi. Cem Güler’in yaptığı konuşmayla başlayan etkinlik, İstiklal Marşı’nın ardından Fatih Mehmet Güler’in konuşmasıyla devam etti.

“Ailemden sonra en büyük desteği sizlerden gördüm” diyerek konuşmasına başlayan Güler, “Kendim için yazar diyemem ama şöyle tanımlayabilirim; haksızlığa uğrayan, kendisine söz hakkı verilmeyen, bu sefer de çareyi yazmakta bulan, derdini anlatmaya çalışan bir garip adamım” dedi. Hakkında yargısız infaz yapıldığını, iftiralar atıldığını ve gerçekleri kimsenin sormadığını ekleyen Güler, 2011 yılından beri yaşadıklarını, altı aylık bir harmanı okuyucularına sunduğunu belirtti.

"Adil Öksüz Gemlik'e geldi mi?"

Seçimleri kazandıktan yirmi üç ay sonra hakkındaki soruşturmaların gerekçe gösterilerek görevden alındığını fakat Gemlik’teki rant çarkına çomak soktuğunu bunun da başkanvekilliği seçimlerine sebep olduğunu söyleyen Fatih Mehmet Güler, “Önce Sakarya’dan bir  başkan yardımcısı geldi. Sonra FETÖ’cü diye gitti. Yine Sakarya’dan Zabıta Müdürü geldi. O da 15 Temmuz’dan sonra gitti. Belediye Binası’nın yıkım kararı Sakarya Üniversitesi’nden temin edildi. Meclis kararı olmadan bina yıkıldı. O raporu hazırlayanlar, sahte raporlar hazırlamaktan tutuklandılar. Bu Sakarya sevdasının Adil Öksüz’le bağlantısı olmasın? Peki Adil Öksüz hiç Gemlik’e geldi mi? Geldiyse kimler tarafından karşılandı?” dedi. Güler, 15 Temmuz’dan sonra kendisini görevden aldıran savcıların, dönemin Gemlik Kaymakamı’nın ve Bursa Valisi’nin de FETÖ üyesi olmaktan tutuklandığını ekledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a “Canım kardeşim, sana kin filan duymuyorum. Sen gariban bir adamsın. Kullanılan adamsın. Hayatında göremeyeceğin koltuğu bu entrikalar sayesinde gördün” şeklinde seslenen Güler, “Kızlarımın hesaplarına kadar araştırdılar. Banyo diplerinde para mı buldular? Arabaları kapının önüne çekip kamyonlarla para transferi mi oldu?” dedi.

Yüz onun üzerinde duruşmaya çıktığını dokuz davanın sekizinden beraat ettiğini söyleyen Güler, konuşmasını bitirirken “Elini vicdanınıza koyun, yüz on duruşmaya çıkıp beraat eden başka biri var mı? Altmış dönümlük araziyi ihalesiz satarken, 15 Milyon Lira kamu zararı meydana gelirken, sahte raporla belediye binası yıkılırken, çıkın yargının karşısına onların da hesabını verin. Ben buradayım, siz de bunların hesabını verin.” Dedi.

Konuşmasının ardından “Başkan Düşürüldü” isimli kitabını Gemlikliler için imzalayan Fatih Mehmet Güler, arkasında duran tüm Gemlikliler’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER