banner47

Su Sporları Şenliğine Coşkulu Kutlama

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Belediye Spor Gençlik Kulübü ile birlikte organize ettiği “Su Sporları Şenliği” coşkuyla kutlandı.

Su Sporları Şenliğine Coşkulu Kutlama
banner3

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Belediye Spor Gençlik Kulübü ile birlikte organize ettiği “Su Sporları Şenliği” coşkuyla kutlandı. Sosyal Yaşam Merkezi Olimpik Yüzme Havuzunda organize edilen etkinliğe Gemlik Belediye Spor ’un ev sahipliğinde Bursa ve İstanbul’dan 8 kulüp 173 yüzücü katıldı. Yarıyıl tatilinde yüzme sporuna gönül vermiş çocukları yarıştırırken, eğlendirmeyi amaçlayan organizasyonun kaybedeni olmadı. Tüm sporcuların şampiyon ilan edildiği etkinliğin geleneksel hale getirilebileceği vurgulandı.

50 metre Dip, Monapalet, Kelebek, Çift Palet ve Kurbağalama kategorilerinin yanı sıra 100 metre ve bayrak yarışlarının yapıldığı organizasyonda 200 metre karışık kategorisinde de nefesler kesildi. 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 ve 2004 doğumlu çocukların yarışmalarını yakından izleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in spor şehri de olabilmesi adına yatırım, atılım, hizmet ve desteklerin devam edeceğini söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Gemlik Belediye Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar ve Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Baki ile birlikte şenliğe katılan Refik Yılmaz, öğrenciler, veliler ve yüzme sporuna gönül veren vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Dip yarışmalarında dereceye girenlere madalyalarını veren Refik Yılmaz’a, Triatlon Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Hasan Başaran tarafından da destekleri adına plaket takdim edildi.

Sabah ve akşam seansı olarak iki kategoride organize edilen Su Sporları Şenliği, aynı akşam düzenlenen madalya töreni ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28