banner47

Gemlik İngilizce Kursu Bursalıları konusarakogren.com ile Tanıştırdı

Konuşarak Öğren, sizlere İngilizceyi sürekli pratik yaparak öğreten, online bir platformdur.

Gemlik İngilizce Kursu Bursalıları konusarakogren.com ile Tanıştırdı
banner3

Pek çok insan, bulunduğumuz zaman diliminde İngilizce öğrenememekten şikâyet eder. Zaman ve para kaybeden çoğu kişi, özel kurslardan bile İngilizce öğrenememekten şikayetçidir. Bunun nedeni, bu kursların bile yetersiz kalması ve gerekli pratiğin yapılmamış olmasıdır. İngilizceyi akıcı şekilde konuşabilmek ve anlayabilmek istiyorsanız, yapacağınız en önemli etken sürekli konuşmak ve pratik yapmaktır. Ancak etrafınızda sürekli İngilizce konuşulmadığı için, belirli bir süre gitmiş olduğunuz kurslarda konuşmanız, size bir şey kazandırmaz. Pratik yapmadığınızda, öğrendiklerinizi kısa süre içinde unutursunuz. Peki İngilizceyi nasıl pratik yaparak geliştirebilirsiniz? Bu sorunu cevabını  sektöründe en çok rağbet gören Konuşarak Öğren platformunda bulabilirsiniz.



Konuşarak Öğren nedir;



Konuşarak Öğren, sizlere İngilizceyi sürekli pratik yaparak öğreten, online bir platformdur. Bu platform aracılığı ile istediğiniz yerden ve istediğiniz zaman İngilizce öğrenme imkanına sahip olabilirsiniz. Bir yandan evinizde ya da ofisinizde çayınızı yudumlarken, diğer yandan da İngilizcenizi pekiştirebilirsiniz.



istem nasıl çalışır;

 arasında en çok tercih edilen kurs olan bu sisteme, tüm Türkiye genelinden katılım yapabilirsiniz. Bu sistem ile İngilizceyi online olarak, bilgisayarınızın başından öğrenebilirsiniz. Sistemde günlük 10, 20 ya da 30 dakikalık eğitim seansları bulunur. Bu seanslardan kendinize uygun olanı seçerek boş vakitlerinizde İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Sistemde Amerikalı öğretmenler tarafından, canlı olarak eğitim alırsınız. Bu sayede sürekli pratik yama ve İngilizce konuşma imkânı bulunursunuz. Bu da sizin daha kolay ve kalıcı olarak İngilizce öğrenebilmenizi sağlar. Sistem aynı zamanda mobil uyumludur. Tablet ya da cep telefonunuzdan da sisteme giriş yapabilir ve eğitimlerinizi istediğiniz yerden alabilirsiniz. Tatilde, okulda ya d toplantıda olmanız fark etmez. Sistemin amacı, zaman ve para kaybetmeden, etkili şekilde İngilizce öğrenebilmenizdir. Bu nedenle her türlü kolaylık sağlanmaktadır. Sistemde, aldığınız eğitimleri kaydetme ve sonradan tekrar izleme imkânınız bulunur. Bu sayede eksiklerinizi ya da hatalarınızı daha kolay görebilirsiniz. Bununla birlikte öğrendikleriniz pekiştirebilir ve unutmaya engel olursunuz. Sistemi tanıyabilmeniz ve nasıl işlediğiniz öğrenebilmeniz açısından ücretsiz üye olma şansınız da bulunur. Bunun için yapmanız gereken  adresini ziyaret etmek olacaktır.

Konuşarak öğren size ne kazandırır;

Konuşarak Öğren sayesinde, İngilizceyi sürekli pratik yaparak öğrenirsiniz. Böylece kalıcı ve akıcı olarak öğrenmiş olursunuz. Dünyada olup bitenleri rahatlıkla takip edebilirsiniz. İşinizde sınıf atlayabilir ya da çok daha iyi üniversitelerde eğitim alabilirsiniz. Bu sistem ile zaman ve para kaybı yaşamadan, İngilizce eğitimini kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Bütün bu avantajlardan yararlanmak için yukarıdaki adresi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 05:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28