banner47

Gemlikli Zeytinci Boya Kullanmaz

Geçtiğimiz günlerde ATV ve AHABER'de yayınlanan "Zeytinde Gıda Terörü" adlı haberin ardından Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özaydın, GemlikLife'a konuştu.

Gemlikli Zeytinci Boya Kullanmaz
banner3

Geçtiğimiz günlerde ATV ve AHABER'de yayınlanan "Zeytinde Gıda Terörü" adlı haberin ardından Gemlik Zeytin Hali Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özaydın, GemlikLife'a konuştu.

Özaydın, yapılan televizyon haberi ile alakalı: "Bu haber Gemlik Zeytini'ni bütün bunların dışında tutarak yapılmalıydı. Çünkü Gemlik Zeytini'nin böyle kandırmacalara ihtiyacı asla yoktur. Gemlik Zeytini kendi başına bir kalite standartıdır,  Gemlik Zeytini daha zaten dünyanın kabul ettiği en iyi sofralık zeytinidir. Göz boyamak için yapılan sahtekarlıklar daha kalitesiz, başka yörelerin zeytinlerini Gemlik Zeytini gibi göstermek amacıyla yapılmaktadır. Bu nedenle tüm zeytin tüketicilerinin zeytin alırken dikkat etmeleri gereken iki husus vardır. Öncelikle Gemlik'e ait coğrafi işaret bulunan hologramlı paketler ve zeytin ele temas ettiğinde eli boyamamasıdır. Gemlik esnafı kendisinin ve ailesinin yemediği zeytini asla müşterisine sunmaz. 

24.01.207 tarihinde ATV Haberde yayınlanan zeytin haberine göre zeytin üzerinden gıda terörü uygulanmaktadır. Zeytinde antibiyotik ve boya kullanıldığı ileri sürülmektedir. Bu haber Gemlik zeytinine karşı bir haksızlıktır. Gemlik zeytinin dünyaca üne kavuşması nedeniyle Gemlik zeytini üzerinden gıda terörü uygulanmaktadır şeklinde çıkan haber asılsızdır.

GemlikLife aracılığı ile bütün tüketicilerimize sesleniyoruz; Saygıdeğer tüketicilerimiz ve tüketiciler ile köprü olan siz değerli toptancılarımıza sesleniyoruz! Zeytin aldığınız firmalarınızı iyi seçin seçkin firmalardan ürünlerinizi tedarik edin ucuz olan her zeytini almayın.Gemlik zeytinin üzerinde gıda terörü uygulanmaktadır , bu gıda terörüne hep birlikte dur diyelim.Lütfen Gemlik zeytininde oynanan bu oyunu bozalım Gemlik Zeytini'nin dünyaca ünlü bir marka haline gelmesi nedeniyle bu konuya duyarsız kalmayalım. Gemlik'te bulunan kamu kurum ve kuruluşlarından bir demeç verilmesini beklemekteyiz. " ifadelerine yer verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28