banner47

Gemlik'te Voleybol Fırtınası Esecek

2016-2017 sezonu Erkekler ve Bayanlar Bölgesel Lig maçları Gemlik’te oynanacak

Gemlik'te Voleybol Fırtınası Esecek
banner3

2016-2017 sezonu Erkekler ve Bayanlar  Bölgesel Lig maçları Gemlik’te oynanacak .

Gemlik Basketbol Kulübü önderliğinde organize edilen müsabakalar  Gemlik Gençlik hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü'nün desteği ile Gemlik ilçe spor salonunda 10-11-12 şubat ’da oynanacak.

Gemlik Basketbol Kulübü bu müsabakalara erkek voleybol takımı ile katılarak final gurubuna yükselmeyi hedefliyor. Gemlik ekibini bu müsabakalarda Kocaeli Yahya Kaptan , Bursa Yenişehir Gelişim Spor, Bilecik 1308 Osmaneli Belediyesi ve Düzce Halk Eğitim Merkezi ile karşılaşacak.

Erkeklerde ve Bayanlarda Grup Maçları; 10-11-12 Şubat 2017 tarihlerinde tek devreli turnuva usulü oynanacaktır. Tüm gruplarda teknik toplantı ve kura çekimi 09 Şubat 2017 Perşembe günü saat 18:00’de ilgili yarışma merkezlerinde yapılacak. Müsabakalar sonunda Grup 1.’leri  finale yükselecek. 5’li gruplarda 2 gün çift seans oynanacaktır. Gruplar federasyonca coğrafi konumlarına göre düzenlenmiş.

Tüm mücadelelerinin Gemlikli gençlerimizin elinden tutarak Türkiye genelinde ilçemizi tanıtımına destek olmak olduğunu ifade eden Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, Gemlik’te takım sporları konusunda çok aktif olmadığımız bir gerçek bu yüzden  yönetim olarak basketbol ve voleybol da bunu başarmak istiyoruz. Genç nesillere rol model oluşturacak takımımızın olması Gemlik adına çok önemli olduğunu belirtti.

Gemlik'te oynanacak Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi Gurubuna katılacak takımlar ise şu şekilde :
  • Kocaeli Yahya Kaptan
  • Gemlik Basketbol Kulübü
  • Bursa Yenişehir Gelişim Spor
  • Bilecik 1308 Osmaneli Belediyesi
  • Düzce Halk Eğitim Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 06:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28