banner47

Gemlik'te Konsere Büyük İlgi

Ay başında sosyal medyada kurulan 'Made in Gemlik' adlı sayfanın dün organize ettiği konser büyük ilgi gördü.

Gemlik'te Konsere Büyük İlgi
banner3

Ay başında sosyal medyada kurulan 'Made in Gemlik' adlı sayfanın dün organize ettiği konser büyük ilgi gördü.

Gemlikli sanatçıların sahne aldığı konser Elit Mola Cafe'de gerçekleştirildi. Made in Gemlik'in organize ettiği konserde farklı müzik dallarında bir çok sanatçı sahne alırken, konsere izlemeye gelenler tam bir müzik ziyafeti yaşadı.

Made in Gemlik'in kurucusu Serhad Ashan'ın sunuculuğunu üstlendiği konserin biletleri ise önceki gün sosyal medya hesabında yapılan çekilişle ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Sahne alan sanatçıların ise tamamının Gemlikli olması ve bu etkinlikten herhangi bir ücret talep etmemeleri, Gemlik'te sosyal bir ortamın oluşması için gönüllü oldukları öğrenilirken, O Ses Türkiye'den tanıdığımız Anıl Can ve Berkay Buluç'un yanı sıra Munzur Polatlı, Mehmet Ali Orman, Yılmaztürk ve Anormal Grubu da bu organizasyonda sahne aldı. Yaklaşık 4 saat süren müzik ziyafeti izleyicilerden tam not aldı.

Gemlik'in güzelliklerini yansıtmak istediklerini, Gemlik'in değerlerine sahip çıkmak istediklerini belirten Made in Gemlik sayfasının kurucusu Serhad Ashan, bu ve benzeri bir çok organizasyon yapacaklarını belirtirken,  Gemlik'in kötü olaylarla anılmasını istemediklerini, Gemlik'e farklı bir vizyon katmak istediklerini ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER