banner47

Belediyespor Satranç Turnuvası Yapıldı

Gemlik Belediyespor ve Gemlik Belediyesi öncülüğünde yalpan, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünün de destek verdiği 23 Nisan Satranç Turnuvasının bölümü (1 ve 2. Sınıflar) Gemlik Sosyal Yaşam Merkezinde yapıldı.

Belediyespor Satranç Turnuvası Yapıldı
banner3

Turnuvanın ödül törenine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan, Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, Gemlik Ağrılılar Dernek Başkanı Metin Arslan katıldı.

Turnuva’nın ilk bölümüne Ana Sınıfı dâhil 69 öğrenci katıldı. Turnuva Birincisi 11 Eylül Okulunca Efe Koçak oldu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Satranç Turnuvasına katılan her öğrenci bizim için önemlidir. Satranca yapılan teşviki Belediye olarak önemsiyoruz. Gemlik Belediyespor’umuzu, okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Spora destek olmak, belediyeciliğimizin önceliklerinden, bu nedenle her evladımızın spor yapmasını istiyoruz’’ dedi.

Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ise; ‘’Başta Belediye Başkanımız olmak üzere, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve turnuvamıza destek verenlere teşekkür ediyorum. Amacımız satrancın yaygınlaşmasını ve gelişmesini sağlamaktır. Bu anlamda da, Belediyespor olarak eğitimlerimize aralıksız devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28