banner47

Vatan Partisi'nden Basın Açıklaması : "HDP=PKK"

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı bugün bir basın açıklaması yaptı...

Vatan Partisi'nden Basın Açıklaması :
banner3

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanı Özlem Türker'in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi : "7 Haziran 2015 seçimi öncesinden beri HDP anlatıldığı gibi barış güvercini değildir, HDP PKK'dır diyoruz ve HDP 'nin meclise girmemesi için mücadele ediyoruz.

AKP ""AÇILIM "BARIŞ GETİRECEK diyerek PKK'nın mecliste boy göstermesinin kapısını açtı.Arkasından CHP açıkça "AÇILIMI" destekledi.Chp HDP'Yİ meclise sokan büyük bir kampanya yürüttü.MHP 'nin ise eli kolu küresel sistemin efendileri tarafından bağlanmıştı.Bu kampanya o kadar güçlü yürütüldü ki ne yazık ki bazı vatandaşlarımız bile HDP nin meclise girmesiyle PKK'nın silah bırakacağına iyi niyetle inandılar.Sonuç olarak Orta Doğu'yu da kana bulayan bu küresel sistem ; ""Biji Serok Obama"" diyen terör örgütünü CANLI BOMBA olarak meclise soktu.

Kürdistan'a özerklik toplantıları düzenleyen, bombacıların tabutlarını sırtında taşıyan, bombacıların cenaze törenlerinde saf tutan ""SÖZDE MİLLETVEKİLLERİNİN"" dokunulmazlıkları derhal kaldırılmalıdır.Meydanlarda da haykırdık Türk Milleti MECLİSTE PKK İSTEMİYOR !

TBMM 'i Gazi meclistir ! TBMM koridorlarında ""Biji Serok Apo"" diye slogan atıp PKK'nın savunuculuğunu yapanlar bunun hesabını verecek ! Güneydoğu'da kaybettiğini gören Pkk şimdi meclisin içinde Türk Milleti'ne savaş açmıştır.Bu koşullarda HDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını geciktirmek de vatana ihanettir !

"Mecliste Pkk istemiyoruz " diye haykıran milletimiz ; elbette bu ihaneti siyaseti kullanarak Türk Milleti'nin önüne çıkaran sistemin kölesi olmuş siyasi partilerin de icabına bakacaktır.

Uyarıyoruz, dokunulmazlıkların kaldırılmasını geciktirdiğiniz sürece Meclisteki tüm partiler de hendeğe gömülen Pkk ile aynı kaderi paylaşacaktır.

HDP'nin kapatılmasıyla ilgili dilekcemiz Genel Başkan Yardımcımız Hukukçu Turgut Okyay tarafından Yargıtay Başkanına bizzat sunulmuştur.

Vatanın Bekçileri olan bizler her zaman Tam Bağımsız Türkiye'nin Yüce Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğünün de savunucuları olacağız.

Gemlik'li Vatanseverlere Saygıyla Duyururuz."

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28