banner47

Gemlik Belediyespor Atleti Finale Gidiyor

Gemlik Belediyespor atleti Gamze Kalhan Edirne’de yapılan yarışmada üçüncü olarak finalde yarışmaya hak kazandı.

Gemlik Belediyespor Atleti Finale Gidiyor
banner3

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atleti Gamze Kalhan Edirne’de yapılan yarışmada üçüncü olarak finalde yarışmaya hak kazandı. Bursa Osmangazi ve İstanbul Bahçelievler gibi önemli kulüplerin önünde yarışmayı bitiren sporcu fırlatma topu dalında, finalden de derece bekliyor.

Edirne’de yapılan müsabakalara 36 kulüpten 216 sporcu katıldı. Final öncesinde son eleme niteliğini taşıyan yarışmada, dereceye giren sporcunun başarılarının devam etmesi durumunda milli takıma da girebileceği söylendi. Kulüp Antrenörü Burhan Gümüş; ‘’Sporcularımızın büyük başarılar elde etmesi ve çalışmamızın emeğini almış olmamız bizleri de sevindiriyor. Yakın zamanda sporcularımızı daha önemli yerlerde göreceğiz’’ dedi.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar ise yaptığı açıklamada; ‘’Atletizm alanında bugüne kadar takımı taşıyan Burhan hocamıza teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren, atletizmde bulunan sporcularımızla da özel ilgilendik. İnanıyoruz ki, başarı grafikleri gün geçtikçe daha çok artacaktır’’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER